Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• peterszky

őstag

válasz moma #83 üzenetére

Én is feltettem ezt a kérdést, eddig egy hívó válaszolt rá és azt mondta, hogy a KSH-tól kapják a telefonszámot. Hogy azok honnan szedték, arról már fogalmam sincs, de abban biztos vagyok, hogy nem a ph-s adatlapomról.

• HummeRC

senior tag

válasz moma #83 üzenetére

Próbáltam már mindent. Próbáltam kedves lenni, próbáltam durva lenni, próbáltam egyszerűen letenni a telefont.

Az egész ott sántit, hogy a parasztjai nem tudnak bemutatkozni sem és azt sem mondják honnan keresnek. Innentől már eleve esélytelenek nálam.

És hiába mondom hogy nem érdekel és soha nem is fog, hagyjanak békén mert ez sorozatos zaklatás. Csak újrahiv. Van hogy ugyanaz, akit nemsokkal korábban már elküldtem.

A többség viszont megijed/megsértődik mikor megkérdezem hogy honnan szerezte a számomat, merthogy titkos és közli hogy nem tudja, náluk regisztrálva van a gépben. Mondom az érdekes, mert új telefonvonalam van, senki nem tudja a számomat, még a saját anyám sem. Csak én meg a szolgáltatóm. Erre leteszi a telefont köszönés nélkül.

De nem ám békén hagyna, hanem újrahivnak.

Természetesen megérdeklődtem a szolgáltatónál hogy mit tudok tenni, azért ez mégsem járja. Annyit tudtak mondani, hogy természetesen kérhetek számcserét (persze nem ingyen) és nem tudják garantálni, hogy azzal nem fogok igy járni. Csodás... A végén annyira megunom, hogy bejövő hivás korlátozást fogok kérni a számomra, de akkor is rossz érzéssel tölt el, hogy magamat kell korlátoznom más hülyesége miatt.

Új hozzászólás Aktív témák