Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
engem csak az ilyen faszok zavarnak akik ezét beszólnak. kit érdekel, hogy valami ly vagy j? ez egy szarság amit még egyik nyelvújítónak se sikerült kiölnie az emberek agyából, olyan mint az angoloknál az Esz3. személyben az igéknél az s végződés. totál felesleges. hidd el a dédfiadnak már nem kell az ilyen szarságokkal foglalkoznia. úgy kéne mindent írni ahogy hallod. csakmer úgy a legegyszerűbb
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Zsenikém, ugye te még soha nem hibáztál? Valószínűleg a mondatkezdő kisbetűk, az egybe írt szavak és az ilyen rövid irományhoz képest rengeteg helyesírási hiba is a moderátorok ármánykodása miatt kerülhetett a szövegedbe...
Egyébként meg olvasd el a 11-es hozzászólást is.
[Szerkesztve] -
Yushchenko
őstag
Lehet hogy csak jól le akartak húzni téged egyiptomba.
Amúgy tényleg sok a bevándorló angliába, de london ennek a legdurvább példája. Amúgy én olyan magasról szarom le a karácsonyt, hogy el sem hinnétek(pedig meg vagyok keresztelve). Ha drága lesz a fa még azt sem veszek(gyűjteni kell tuningRAM-ra).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest