Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Fresnel vs ''prizmás fólia'':
Az elvük szerintem hasonló lehet, csak az előbbi körkörös, utóbbi totál lineáris.
''Tételezzük fel...'':
Azok csak ikonok
Amúgy nyugodtan tételezd fel. Az archicad pl asszem tök tiszta oktatási verzió, a másikat nem tudom, de nem én voltam 
Racecam: Hogy része vagy nem része a polarizátor a panelnak, az nézőpont kérdése. Leszedni biztos nem lehet róla
És nem is működne nélküle a panel, szóval szerintem mondhatjuk, hogy része.
Lapa:
A tasztatura is kapott a ''tisztításból''. Bekapcsolás közben össze-vissza pityegett, maguktól ugráltak elő az ablakok meg menük, szerkesztéskor csak úgy zúdult a sok ííííííí betű, meg ilyenek. Sajnos a tasztatúrapanel nem volt szétszedhető (100 gombot kellett volna épségben lepattintgatni, majd 100 kis filigrán műanyag X-mechanikát egyetlen törés nélkül kiszedni, amit sansztalannak ítéltem. És azt még nem is említettem, hogy a gumiharangocskák ragasztva voltak a fóliára. Így csak alaposan ki lett öblögetve tiszta vízben, majd hosszasan szárítgattam, de sok billentyű vagy tök halott maradt, vagy másikkal párban szinkronban működött (tehát mondjuk a ''z'' vagy a ''j'' betű lenyomására is mindig ''zj'' íródott ki. Ekkor kapott egy újabb mosást, de ez már sok volt neki: innentől se kép se hang. Hétfőn még megpróbálom utoljára, de nem fűzök hozzá különösebb reményt. Nem baj, a gombok jól jönnek majd ha a cserebillentyűzet megkopik idővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nyugodtan tételezd fel. Az archicad pl asszem tök tiszta oktatási verzió, a másikat nem tudom, de nem én voltam