Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Face8814
őstag
Igen, az megfigyelhető mostanság, hogy nem a fiatal tehetségekre mennek rá, hanem már kész esetleg karrierjük csúcsán lévő játékosokat igazolnak. Ezálltal az adott játékosnak max 2-3 jó éve lehet a csapatban a kora miatt.

Én az Arsenal játékospolitikáját tekintem követendő példának. Fiatalon olcsó tehetségek igazolás, majd kinevelése illetve 2-3 rutinos játékos megtartása, akik bármikor eldönthetik a meccset.
Ha a Milannal maradunk, akkor én Pirlot, Seedorfot, Oliveirat, Ambrosinit, Bonerat, Costacurtat, Kaladzet, Didat elhajtanám a csapattól, Maldinit megtenném alelnöknek, és idehoznám C.Ronaldot, Gallast, Robinhot, Messit, Buffont, C. Tevezt ( persze ez csak álomlista, bár ugye a pénz beszél, amiből Berlusconinak annyi van mint Abrapapának ).
Most hogy így mégegyszer átfutottam a listát az 6 említett emberből max 2 az akire nagyon pici esély van, mondhatni 0, a maradék 4 meg még reálisnak is mondható.
[Szerkesztve] -
-
-
Aúúúúúú.... az 2005-ben volt?
Azt hittem, régebben... ez elég nagy flash tőlem... Nem mellesleg a Milannak Istanbul olyan hely, ahol nem tud nyerni.
Emléxem olyan évre is, amikor még a Galatasaray ellen vezettek a 87. percben 2-1-re, a végeredmény 3-2 lett a törököknek... és ezzel a Milan kiesett a BL-ből... -
Az utóbbi években két olyan csapat volt, ami még nemzetközi szinten is kiemelkedőt nyújtott a többieket is figyelembe véve: a Barca és a Milan. Sajna a Milan a 2003-as - ostobán elveszített - BL-döntő óta lefelé tartó pályán van...
-
-
Egy apró információ: Shearer nem csak a Newcastle-ban játszott, anno a Blackburn-ben Les Ferdinand-dal elképesztő csatárpárost alkottak. Arra azért nem emléxem pontosan, hogy bajnokok is lettek anno a 'Burn-nel, vagy másodikak...
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
jó a cikk

az üzleti részt tekintve az európai foci lassan felsorakozik a 4 nagy amerikai profiliga (nba, nhl, nfl, mlb) közé. Ott már régen rájöttek arra, hogy a csapatsportokban hatalmas biznisz van. nem véletlen kezdtek el pl. angol csapatokat venni az amerikai csapattulajdonosok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha esetleg Pirlo mégis menne, akkor jöhetne helyette D'Agostino vagy Cambiasso.

Azt hittem, régebben... ez elég nagy flash tőlem... Nem mellesleg a Milannak Istanbul olyan hely, ahol nem tud nyerni.