Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr faustus
senior tag
Mert te alakítod az életed. És ha te alakítod az életed, akkor nincs sors, mert te döntesz, te határozod meg mit tegyél.
Engem is ez tölt el nyugalommal, az a hit, talán illúzió, hogy a sorsomért én vagyok a felelős, nem pedig egy mindenható lény, aki már eldöntötte, mi fog történni velem. -
Peet210
őstag
Ez is csak nézőpont kérdése.Te úgy gondolod a sors már megtörtént és látod hogy mi történt.Van aki úgy gondolja a sors még előtte van csak nem látja.Azért mert nem tudjuk érzékeljük attól még lehet csak hinni kell benn vagy nem hiszünk benne.
Ezekszerint Te nem hiszel abban hogy számodra van egy kijelölt út hanem Te magad jelölöd ki ezt az uta.
Tehát lényegében ez is hit és nézőpont kérdése. -
tildy
nagyúr
És a döntésed mögött vajon mi húzódik? Mi késztet arra, hogy pl. azt mond, ma nem megyek suliba?
Elfogadom, lehetséges az is, amit mondasz, bár őszintén szólva hajlok arra is, hogy nem véletlen , hogy az emberrel az történik ami.
Ezt egyik weboldalon olvastam:
''Minél több a múlt elintézetlensége, annál kötöttebb a karma. Minél kevesebb az, ami megoldásra vár, annál nagyobb az ember belső szabadsága. Az Én-fejlődés története egyben annak a története, hogyan enyhül a végzet (ananké) - sorssá (fátummá).''
-----------------------------------
Kicsit más kérdés: napi tevékenységeid között szokott-e olyan lenni, amelyben nem vagy teljesen ott, nem vagy tudatos benne, szinte csak rutinból végzed? (Én utazás közben kapom néha ilyesmin magam, hogy hopp már le kell szállnom, stb. közben meg elvoltam mint a befőtt... De sokszor a takarítás is ilyen.)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mi az a sors?Van-e egyáltalán ilyen hogy sors, van-e ami/aki befolyásolja életünk előrehaladtát.Meg...
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Tudományos Pandémia Klub
- Everest / AIDA64 topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külpolitika
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest