- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
1, én is azon vertem magam a földhöz, hogy én miért nem kapok inygér lakást, amikor termelek GDPt, fizetek adót serényen. De éppen ezért nekem nincs hova nagyon zárkózni fölfele (mondjuk ez kissé álszerény). Ellenben a cigányságot ha nem sikerül integrálni, min. egyre nagyobb gazdasági kolonc lesz. Ezért kell erre költeni. USA is hihtetelen összegeket költött integrációra, és még mindíg nincs vége a foylamatnak, de már látszik a haszna rendesen.
2, ''hazaiakkal???'' na itt kezdődik a gáz... -
moma
őstag
Volt már egy cikk cigányos témában, amit végül zárni kellet és azért az az egy mondat amit beírtál könnyen olvasható valami rasszistának, olvasd csak vissza. Nem mindegy hogy azt érted, alatta, hogy elevenebb esetleg vagy ilyesmi, vagy azt, hogy a vérében van, hogy bűnöző lesz...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Arra gondoltam, hogyha olvasok valami jó cikket máshol, arról itt hírtadok. Aztán lehet...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest