Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Nekem is van interware-es sztorim. Tárhelyet vettem náluk egy évre, közben találtam máshol olcsóbbat, és az egy év letelte előtt nem sokkal aláírtam az új helyre. Ám a csekkek csak jöttek és jöttek.
Viszont nem fizettem be egyet sem. Aztán már ügyvédi felszólítás is jött, ajánlva. Ekkor felhívtam őket, hogy egy évet írtam alá, mit akarunk még egymástól. Azt mondták, apró betűvel ott van, hogy ha nem mondom fel a szerződést a lejárta előtt x nappal, akkor automatikusan meghosszabbodik egy évvel. Hiába próbáltam érvelni azzal, hogy a vidámparkban sem cibálnak vissza még egy körre a hullámvasútba, egyet fizettem, egyet kapok. Persze nem tudtam meggyőzni őket, befizettem a pénzt.
Csak ez ugyebár hagy egy tüskét az emberben, és később ha meglátja az Interware nevét, előtörnek a kellemetlen emlékek, és nyilván ha két cég közül kell majd választani, akkor tuti nem az Interware lesz a befutó.
(Asszem, a Homáron olvastam, hogy ez az eljárás már azóta megszűnt az IW-nél.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest