- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Hát talán igen, engem pl zavarez a többablakúság, de több nem. (Mellette meg Photoshopot használok a komolyabb munkákhoz, de van, amit egyszerűbb/gyorsabb megcsinálni Gimpben, sőt kombinálom a kettőt
) De ha csak a Paint lecserélésére kell, akkor arra teljesen jó a Paint.NET is.
-
Male
nagyúr
Friss telepítésű SP2 alatt valóban megy minden (feltettem mellé és kipróbáltam), de ha simán a meglévőt frissítem SP1-re, akkor már pl a Word belefagy egy szimpla kép beillesztésbe, monitor szerinte nincs (Display propertiesnél: '' on Radeon X700 series'' jelenik meg), és a SiS IDE driver is bekavar, ami fentvan: mindenféle SCSI vezérlőket talál meg SP1 telepítés után... szóval nem nagyon van kedvem kísérletezni vele újra.
Manson: köszi a feltételezést... ha gondolod megnézheted a WinXP licencemet, képzeld eredeti...
Szerk: Az '' on Radeon X700 series''-nél valamiért nem jelenik meg a sok szóköz, amit bedobtam. Szóval a monitor neve helyén egy rakás szóköz van ott.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest