Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Én is kint voltam (csak a vihar miatt mentem). Sztem nem volt annyira félelmetes. Szél + eső minimális jéggel. Minden évben van ilyen több is. (bár én hozzá vagyok szokva, meg szeretem is őket)
---
Elég sokat szoktam bringázni, és ha csak nem hátszél van, akkor 50-60 km/h fölött inkább leszálsz róla, mert ha szemből jön, akkor kiköpöd a tüdődet, ha oldalról akkor meg borogat.
100 fölött már kezd gyalog is kellemetlen lenni, forgolódni kell hogy kapj levegőt rendesen.
Ezért most lehet hogy utálni fogtok, de én remélem hogy ma is lesz valami jó kis műsor a tüzijátékon kívül. Felőlem jöhet utána is, úgy dupla élvezet.( az omsz középmagyarországra a 24 órásban már narancsot ad
Egyébként nekem tetszett a cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hivatalosan június 1-ével kezdődik el a hurrikán-szezon a Mexikói öbölben, de általában...
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest