Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisan
tag
Hello!
nekem egy Inno Gf 6800 van.Ezen meglehet csinálni ezt a tuning dolgot?GIGABYTE GA-B85M-D3H ,Core i5 4460, 12 Gb Ram,GigaByte Geforce GTX 650Ti Boost 1024 MB DDR5,1,5TB SATA HDD,60 Gb SSD
-
kisgeee
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h gigabyte6800gs karit hogyan tudok tuningolni? csak az órajel húzására godoltam, nem tudom van-e értelme bios-t cserélni. és persze a lényeg: mindezt VISTA alatt....
Előre is köszönöm a segítséget!
"kisgeee felhasználónak 305 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!"
-
Zaza1234
csendes tag
Hali! erre a kártyára lehet rakni 6600-os biost,nézz utána,mert szomszédom ugyan ilyet vett mert tudta hogy lehet flash-elni minden kockázat nélkül!ha van egy kis angol tudásod,és bátorságod itt megtalálsz mindent a flash-eléssel kapcsolatban és megtalálod a kellő 6600-os biost!
http://www.techpowerup.com/ -
Borgi
aktív tag
edit:
a kép kissé mozaikos de ez lehet hogy a húzás miatt van holnap majd kipróbálom alap orajeleken mit müvel
addig is marad 1 pixel unit + 3 vertex így is ár/érték arányban bődületes ez a kártya. 10k se volt számomra a boltba és brutál miket tud (agp8x-es amúgy)
u.i.: minden jótanácsot szivesen veszek.
bye allResistance is Futile!!
-
Borgi
aktív tag
hi
úgy tünik volt egy kikapcsolt pixel shaderem
de van 4 bekapcsolt valami amit nem ismer del riva tuner.
most próbálom reboot utáni müködést
eddig játékot testeltem, nemsok sikerrel eddig is szépen futott maxon ahol meg 40+ hajó lőtte egymást 150+ ágyuval ott meg mind1 milyen vga-m van mert leesik az fps kb 10-15 re 1-2k lövedék állandóan a környező ürben antialiasing bekapcsolva.
bye
[Szerkesztve]Resistance is Futile!!
-
Borgi
aktív tag
Üdv!
nekem egy Leadtek winfast 6200 TD 128/128-am van amit 300/550 Mhz helyett stabilan 450/702 Mhz-en használok pontszámban 30% javulás, előző karim: inno3d6200 hoz képest 3 szoros pontszám.
A kérdésem az lenne hogy ebbe vajon lehete-e valamit modolni? Mert úgy hallottam hogy ez 6600-as maggal szerelt mellesleg 1- az 1 ben meg is egyezik kinézetre azzal.
kösziResistance is Futile!!
-
Thomas1
addikt
Volt neki több is, volt pl. Gainward, megélt kemény 300 hsz-t. Utána úgy döntöttünk (mert akkor nekem is 6800LE-m volt), hogy a 6800-as topicban folytatjuk a diskurzust, nem lesz elválasztva az egész 6800-as család, hanem marad egyben az XT-től az Ultra-ig.
Itt az a topic: [link]Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
rup1u5
nagyúr
szinte minden kártyának van külön topikja ahol már sokszor leírtak mindent, pasztázástól a tuningolásig, a voltmodon keresztűl.
mielőtt nekiállnátok kisregényeket pötyögni javaslom az aktuális topikok böngészését!
ez meg akár zárható is
[Szerkesztve]Why don't you knock it off with them negative waves!
-
^Bundi^
őstag
nekem is volt remek nvidia márkájú 6800Le refkarim és közel 40% os túlhajtást lehetett vele elérni a 8/4 helyett 16/6 és jol fel volt húzva
Nos Omnes Una Manet
-
Frenky87
aktív tag
Kicsit figyelj oda a helyesírásodra... sokat veszít így az értékéből a cikk..
///
-
AtiGef
senior tag
Esetleg ha akarjátok letudok csomó VGA kártyának írni a tuningját.
-
AtiGef
senior tag
Ide várom, hogyha van kérdésetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest