- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HavocS
senior tag
Figyelj, én most megfogadtam, hogy 2007-ben igyekszem pozitív lenni mint a proton
és eddig tök jól bevált. Egyszerűen már tényleg nem bírtam, hogy néha direkt azért hallgattam olyan zenét/néztem olyan filmet, hogy csak még mélyebbre süllyedjek, közben meg simán történtek körülöttem jó dolgok is, csak nem vettem észre. Egyszerűen csak lazítani kell megtanulni, találni pár apró örömöt, legyen az egy szép zene, egy jó film, vagy akár egy pc-s játék, mindegy... én is eléggé művészbeállítottságú vagyok (zenész vagyok, meg fényképezni szeretek, főleg természetet), szóval gondolom, ilyesmi mozgat téged is. Mondjuk alapvető különbség, hogy én csak emiatt lettem depressziós, alapvetően nem vagyok az.
Viszont a legnagyobb alapszabály az MSN-es csajozás hosszú ívben elkerülése mellett: ne is foglalkozz olyan csajokkal, akik sok fejfájást okoznak. Cerebellum nagyon jól leírta, gondolj bele, hogy tudnál mellette így élni hosszútávon. A másik, hogy depis csajjal beszélgetés-panaszkodás-meghallgatás soha nem fog (rendes) kapcsolathoz vezetni, mert vagy ő szűri le az írásodból, hogy nem vagy mentálisan stabil, vagy fordítva, és jön a klasszikus ''legyünk csak barátok''. Kell ez? Nem kell. Az embereknek segíteni, meghallgatni őket szép dolog, és kell is, mert nősz a szemükben, de panaszkodásra nem lehet kapcsolatot építeni, mert csak elijeszted a másikat (ugyan esetedben erről nem volt szó, ezt csak úgy leírtam)...
A távolság részét már nem is kommentálom, nálam kb. 1 óra út férne bele egy kapcsolatba, és ez nem az önzés része, hanem a józan észé. A távolság megöli a kapcsolatokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest