- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én már döntöttem, , csak akkor megyek ha nagyonmuszáj.
Talán emlékeznek páran mikor meséltem , hogy egy bélrenyheségem volt, de előtte 1 órán belül méhen kívűli terheségnek definiálták (fiúval akkor nem is voltam) , majd majdnem felnyitottak vakbél gyanúval.
És ez még csak az egyik.
A másik, mikor már AB-ért is hálapénzt (30 ezret ) vártak volna el, arról nem is beszélve, hogy néztek rám.
Egyedül magándokikkal /klinikával voltam elégedett. Sőt, nagyon elégedett. Ezért is örülnék egy olyan rendszernek, mint amilyen részben már most is az egészségpénztár.
Tehát lenen x %-a a TB-nek, ami menne a közösbe, de a többit magábiztosító(k)nak.
Így kórházi kezeléskor lehetne jó részt a magánhoz befizetett összegből állni.
Valahogy úgy érzem, az emberek így jobban odafigyelnének pl. a táplálkozásra is. Sajnos betegesebb egyéneknek ez lehet nem járható út, de ki lehet találni olyat, hogy nagyon súlyos betegségek esetén (rák, infarktus, évekig tartó betegség stb) az állami részbe befizetett terhére menjen a gyógyítás.
------------------------------------------------------------------------
Mégegyszer a hálapénzről.: helpdeskesként sok embernek segítettem. Még sem tartottam a markom. Egyszerűen midnenkinek megvan a maga fizetése, amiért dolgozik. Ha pluszban tartja a markát , az nem csak adócsalás, hanem egyszerűen pofátlanság.
Ha nem tud hálapénz nélkül meglenni, és úgy már nincs kedve orvosnak lenni, akkor inkább ne is menjen orvosnak. Mindenki jobban jár így . Hisz ennek hivatásnak kéne lenni, és akkor még a hippokratészi esküt nem is említettem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest