- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz
FireKeeper #1 üzenetére
Nekem is ilyen házam van.
Tetszik a szolid formavilága, meg az a széles kék led az elején. Szóval a küllemre ötöst adok, és a burkolat anyaga is kifogástalan. Kisebb hibái ettől függetlenül vannak, hmm, mivel is kezdjem...
A meghajtórögzítő műanyag pöcköket, meg hátul a kártyarögzítő lapkát inkább ki kellett volna hagyni, még ha csicsásan is mutatnak. A pöckökkel küszködni kell egy picit, hogy kijöjjenek, emellett még porladnak is. A dvd-író pl. rezgett, hiszen nem is rögzítették teljesen jól, így inkább csavarokkal oldottam meg. A hátsó rögzítőlapot meg az Audigy miatt szedtem ki, mert a nyákja túlzottan is útban állt, és nem tudtam visszahajlítani a helyére. Ide is jöhettek a csavarok. És ami a házventillátorokat illeti (ugyebár Evercool, olcsó kategória)...hát az egyik, és tippem szerint az elülsőre rájön időnként az öt perc, és traktorosdit játszik.
Komoly bajom nincs a házzal, mert jól szellőzik, küllemre gyönyörű, és kellemes érzés végigsimítani rajta a tenyeremet, de azért az általam leírt dolgokra több figyelmet is fordíthattak volna a kedves tervezők.
-
himi007
csendes tag
válasz
FireKeeper #1 üzenetére
Szia! Én is ilyen házat szeretnék, 450W-os Chieftec táppal! Halk ez a táp? köszi
-
Racecam
nagyúr
válasz
FireKeeper #1 üzenetére
Szándékosan, kivételesen nem privátban írom meg amit mondanék Neked.
Az első a címálasztás. Nagyon sokan esnek abba a hibába, hogy a címben akarnak mindent leírni. Ebből hosszú, két soros címek születnek, ami nem a legszerencsésebb.
Sokkal többet ér egy rövid, de csattanós cím ami egy kicsit titokzatos, talán egy kicsit rejtélyes, mindenesetre sokaknak felkelti a figyelmét az írás elolvasára.
A másik gyakori ''hiba'' a képek hiánya. Egy írás sokkal élvezetesebb, ha a szöveg tagoltságán kívül, képekkel is feldobjuk. Nem csak olvashatóbb, hanem első ránézésre is sokkal érdekesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- CORSAIR K100 AIR
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest