- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sada88
aktív tag
én mindig tutdam,hoyg az ufoook voltak
-
Andie
őstag
Köszönöm Ollie, igazából nem novella lesz ez, hanem egy száraz tudományos elbeszélés némi szines és kedves környezetbe öntve. Nem tervezem sokrészesre, még egy, max két részt öntök rátok, és ki is kerekedik a dolog. Talán nem lesz mindenkinek újdonság az elmélet, nyilván ezexerint Te már rá is jöttél, ill utaltam is rá fent.
Gondolkodtam, hogy úgy adjam-e elö, mint ahogyan azt egy tudományos folyóirat szemüveges professzorai tennék, azon a nyelven, amit csak ők értenek, a mikroszkóp körül ülő réteg - de erre egyrészt ismereteim, szókincsem nem elég, másrészt nem is az én stilusom.
Ha ezzel a meseszerü köritéssel mosolyt csalok az arcotokra, és közben még átadhatom az elméletemet - amin természetesen itt vitázni is akarok majd, hisz nyilván nem ért majd mindenki egyet vele - akkor már elértem a célom -
Nekem tetszik a novellád, csak sajnálom, hogy már a harmadánál rá lehet jönni a csattanójára. Gondolom lesz folytatása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android dual SIM okostelefonok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gaming notebook topik
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest