Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
De, pontosan ennyire egyszerű. Aki ezt nem képes felfogni, azzal valami baj van, ami máshol, más szituácíóban is előjöhet (lehet az akár másik játék).
''...emiatt könnyebb belefeledkezni mint másba.'' Mint például? És itt most ''függőséget'' okozó tevékenységet írj, mert máshoz hasonlítani nincs értelme. -
Viktor77
titán
válasz
Nightdragon #6 üzenetére
Kétségtelen (minek is tagadnám), én is ott kezdtem. Egy havidíjas játékot azért csak kipróbál az ember valahogy mielött beleugrik (akkor még nem volt próbaverzió). Igaz, csak kb. 15 percet tudtam játszani (dc), de láttam, hogy ez valami ''nagy'', ezt nekem látnom kell.
-
Viktor77
titán
válasz
Nightdragon #3 üzenetére
2 dolog:
1. Amit beírtál az csúnyán warez. Dádá lesz legközelebb ilyenért.
2. Aki tört szerveren játszik, az meg is érdemli. Játékélmény, közösség ott 0. A tört szerver nem a WoW. Valami játék, de nem WoW.
Huma:
Szóval azért nem játszol a WoW-val mert fizetős? Sokan csak azért istenítik a GW-t (nem biztos, hogy Te közéjük tartozól), mert nem tudják vagy nem akarják fizetni a havidíjat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Exkluzív órák
- Robotporszívók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Vicces videók
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest