- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Tudod mennyit spóroltál volna, ha a PH-n lévő 1xxx hasonló írást elolvasod?
-
Xmas
tag
Én már ott tudtam, hogy baj lesz, mikor leírva láttam, hogy DE - PTM... Innenstől meg volt pecsételve a sorsa...
-
Ha tényleg netfüggő vagy, akkor nem lesz ez olyan nagy boldogság...
-
bambano
titán
Ha jól tudom, a Püspöki palota légvonalban akár 30 méterre is lehet a telefonközponttól, ezért 8 mega a net...
-
shev7
veterán
''Megkerestem egy pár ismerőst, akiknek a Nagy Rózsaszín szolgáltat, és a következőket tapasztaltam: Dlink DSL-360R-es modem, állandó vonalszakadás, eszményi (~500 kbit/sec) gyorsaság. Mivel ez a szomszédban volt, és egyszerre építették ki a vonalat úgy 8 éve, megondoltam magam, és elmentem a Datanethez május 11-én péntek délután 5-kor.''
Nem igazan ertem, hogy mi a ket dolog kozott az osszefugges? Marmint mibol vontad le azt a kovetkeztetest, hogy a t-online rossz, de a datanet jo lesz? Kb semmi koze nincs a t-online-nak a vonal kiepitesehez. A vonal a hungarotel-e akar datanet, akar t-online adsl van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged