- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Hahó, én Szilveszterkor voltam Münchenben a barátnőmnél. Nagyon jól éreztem magam!
Ha nem zavar kiegészítem egy-két magyarázattal és január eleji képpel a beszámolód.
Először is (fontossági sorrendben
) a Highline Towers képednél jobboldalon a Lövenbrau sörgyárat és a sörkertet láthatjuk!
Nagyban itt és az oroszlán itt.
A Bayern München stadionja. című képednél (az autópályán útban a BMW gyár felé) jobb oldalon az Olympiapark részeként az Olympiahalle széle látható. Középen az Olympiahalle mögötte a TV torony (annak a tetején a körbeforgó étterem
és a Rockmúzeum!!!) balra a háttérben a BMW gyár. Az Olympiapark elrendezése itt.
Ezt a képet az Olympiastadionból készítettem.Nagyon érdekes a létesítmények egységes tetőszerkezete amelyből ízelítőt az Aluljáró című képeden láthatunk. Részletesebben itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt látható. Végig lehet kirándulni az Olympiastadion üvegtetején ha megfelelő számú eurót befizetsz. Két biztonságikötél, karabíner, kísérő. (Azért van a kiskapu az utolsó képen. ) Olyen oszlopok tartják az egészet mint amiket a háttérben látsz. Plussz drótkötelek.
Egy gyönyörű panorámakép a netről: [link]
A Nem tudom hogy mi csoda, de gyönyörű volt című képeden a Propyläen (Propüleák Kapuja) látható a Königsplatzon, melyet I. Lajos a művészetpártoló bajor király éppíttetett 1848-ban. 1862-ben készült el.
Végezetül az én müncheni kedvenc "építményem".
...és itt. Befordultam egy utcasarkon és elém (rám) lépett.
Elképesztő érzés volt törpeként állni elötte.
Ha szeretnétek, tűzök be Bierhaus-os képeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest