Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
callmeakos #64 üzenetére
A tűrhők többségének, USA, EU országok, UK, Kanada stb. eddig se kellett vízum, úgyhogy ebben olyan gyökeres változás nem nagyon lehet az elmúlt 10-15 évhez képest.
-
válasz
callmeakos #62 üzenetére
Ezek szvsz úgyanúgy ott voltak korábban is, csak nem kaptak ekkora médiavisszhangot. A lakásom előtti parkból is pateroltak ki már egy kéregető, sátras kanadai csövest, mert úgy gondolta, hogy neki természetesen jár az ingyenes utazás joga. (ld. begpacker)
-
válasz
callmeakos #60 üzenetére
"Mondjuk nem csodálom, mert azzal, hogy gyakorlatilag minden komolyabb "akadályt" eltávolítottak a határellenőrzésnél, azzal sikerült beengedni a csőcseléket, és sokszor olyanokat látni, olvasni, ami gyomorfogató." - Mint pl.?
-
.LnB
titán
válasz
callmeakos #41 üzenetére
Miután megírtam itt a kommentet, eszembe jutott megnézni a privát üzeneteimet. És abból leesett, hogy te vagy az.
Teljesen lemaradtam erről az "átalakulásról". -
Skyline15
tag
válasz
callmeakos #31 üzenetére
Ez így van!
Kint voltál, 2 hét után már picit hazai ízekre is vágysz stb, hazajönnél kicsit, de amint hazaértél, egyre visszavágynál inkább oda, és ez az érzés csak fokozódni fog, ahogy telik az idő.
A 2. utam után úgy voltam megint vele, hogy lesz ami lesz, biztos visszamegyek harmadszor is.
-
kgymac
őstag
válasz
callmeakos #19 üzenetére
Küldtem PM-et, megnézhetnéd, mert bibi van az egyik képeddel.
-
Snoop-y
veterán
válasz
callmeakos #19 üzenetére
Ahhoz kepest neztem, hogy most voltam Sydney-ben meg New York-ban. Nem irom le mennyibe kerult
-
Snoop-y
veterán
válasz
callmeakos #10 üzenetére
Ez nagyon olcso
-
válasz
callmeakos #4 üzenetére
Esetleg képaláírások, hogy melyiken pontosan mi látható, plíz.
-
zseko
veterán
válasz
callmeakos #10 üzenetére
Köszi! Nem gond a font, mert éltem kint Angliában egy ideig, így jó nekem úgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szeretném bemutatni a felkelő nap országában tett látogatásomat a tervezéstől egészen a visszaútig.
- MSI Z590-A PRO, i5 11500, Asus Dual RX 5500XT OC 8GB, Fractal Design Meshify C
- Apple iPhone 16e 128GB Dobozos,Tartozékaival. 1év Garanciával!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- 27% Számlával! Asus ROG STRIX 16" 240Hz / i9-14900HX / RTX 4080 / 1TB Gen4 / 32GB DDR5! BeszámítOK!
- 27% Számlával! Asus Strix G18 Gaming Notebook! 18" 2.5K 240Hz / i9-14900HX / RTX 4060 8G! BeszámítOK
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest