Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
adlersson #14 üzenetére
A mai napi rejtély, hogy mégis miért adta meg magát az a két kártya. Még a japán kollégáim sem tudták megmondani.
#15 Cifu
Köszi
Az egyetlen dolog, ami nem olyan mint amilyennek szántam a beszámolóban, azok a képek. Sajna a legtöbb képet nem fektetett módban lőttem, mint ahogy kellett volna, ezért kellett őket visszahozni ilyen képarányba, ez viszont azt jelentette, hogy méretileg lecsökkentek.#16) joghurt
Köszönöm az észrevételt, teljesen jogos. Később kiegészítem őket.18 Snoop-y
Egy ilyen úthoz képest valóban baráti ár. Viszont csak halkan jegyzem meg, hogy a repjegy és a szállás még 2022 Augusztusában lett lefoglalva, amikor a turizmus még halott volt, és nem is igazán lehetett tudni, mikor tér vissza, az árak pedig még elég alacsonyan voltak. Ugyanez most már nem jönne ki ennyiből, már csak a JR Pass miatt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Threadripper, 4x32gb, bq!, NZXT, 1200W // A jó munkás, félkonfig
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest