- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
ku-cu
tag
Persze lehet hogy ki lehet hozni olcsóbb, régebbi lejátszókból is komoly dolgokat, de ezek már nem túl könnyen beszerezhetők. Valamint, ha az ember szeretne komoly memóriát is a lejátszójába, akkor (szerintem) az ipodok egyetlen konkurense az Iriver x5.(ami ugye nehezebben beszerezhető mint mondjuk egy ipod video + egy kicsit drágább is) Tehát olyan fene sok alternatíva nem marad, persze ismét elvonatkoztattam az átlag userektől.
Az is igaz hogy vannak jobb hangú lejátszók az ipodoknál, viszont akinek nagy tárhely is kell, ugye... (mutasson valaki 160 gigás lejátszót 50 ererért!) Azt meg azért senki ne mondja már hogy az ipodoknál jobb hangú lejátszók (cowon, sony) fillérekbe kerülnek.
Toninho13: Tudom megint csak kötözködöm, de volt N82-őm, és ha valaminek sz@r hangja van, akkor az az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest