- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
iRiver X5? az valami komoly kooperáció eredménye lehet
Egyébként igaz, hogy ha nagy tárhely kell, akkor gyakorlatilag nemigen van más alternatíva (kérdés, hogy kinek van valós szüksége 160 GB-ra). Viszont a szóbanforgó iPod Video emlékeim szerint 30 és 60 GB között mozgott. Ekkora tárhelyhez meg ma már nem feltétlenül kell merevlemez. Egy SanDisk Sansa Fuze 8 GB-os változata 2x rugó, és microSD-vel bővíthető akár 40 GB-ig.
-
Kleroo
veterán
160gigát sztem senki nem tud megtölteni
~30giga bőven tökéletes.Ez is vagy 200óra zene 320as mp3nál. Kinek kéne ennél több adott időre?Ennyi zenét nem lehet full egyszerre használni. Én egyszerre mondjuk 1-2giga zenét tudok egyszerre "szeretni",a kedvemtől függően
Akinek ez a szempont,az sztem ezzel csak menőzik.
Akinek pedig telik 160gigás lejátszóra,annak telik nagy merevlemezre isSzóval sztem a 160giga adathordozásra jó,vagy jampizásra az osztályban hogy szááááhatvan gigás ájpodom van Bélus.
vagy az 1% aki extra zenebuzi,és ez a hobbijaSZVSZ
Egyébként nekem N73 Music editionöm volt,amit horror felárral vettem sima n73hoz képest,és hihetlenül xarul,és halkan szólt
(persze mobil szinten megállta a helyét),ezért is akadtam ki mire képes az 5800 :-O
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest