Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Hát azért nézz körbe a használt piacon.
Egy 3G még mindig 40-50 körül megy a 3GS 60-70 között.
Én pl 2 éve vettem a 3G-met 56 k-ért ikon 200-al. 3G is azért lett mert okos telót akartam.Lehetett akkoriban választani HTC Diamond vagy Samu Omnia meg az első Droidos telók közül hasonló árban.Nézz körbe most melyiknek mennyit ér.
Persze már akkor megkaptam,hogy "kékvérű" meg "hypehonos" meg a többi marhaságot. De amikor ők vették a 90-100-ks droidokat mélyen hallgattak.Amiket most jó ha 30-40-ért beszámolnak nekik.
Minden nézőpont kérdése.
A i4 árát viszont még mindig sokkalom előfizetéssel de használtan ügye nem nagyon lehet venni.A 3GS 77k 2 év rablánccal nagyot azon se fogsz bukni ha 2 év múlva el akarod majd adni.
Hidd el, piszkosul tartják az árukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest