Hirdetés
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
válasz
#78791680 #148 üzenetére
Nézd, én épp a minap beszélgettem a sógorommal, akinek OnePlus 7-e van (azért vette, mert én azt ajánlottam neki, sőt én rendeltem meg neki), hogy miért használok még mindig iPhone-t, miért nem veszek egy android-os csúcskategóriás készüléket.
Megmondtam neki, hogy hiába gyönyörű a OnePlus kijelzője, hiába működik flottul az OxygenOS, egész egyszerűen számomra az iOS olyan kényelmes és megszokott rendszer, amiért még a jobb hardverspecifikációk miatt sem váltanék androidra egyelőre(!).
Dobhatnám ki a Watch-om (amit imádok), és az iPad-em sem tudnám használni rendszerben (megvett szoftverek, iMessage). Pláne, hogy a páromnak is iPhone-ja van.
Ugyanakkor én is látom a problémákat az iPhone-okkal. És igen, zavarnak is a hiányosságok. Hogy lehetne jobb ez, lehetne jobb az. De még mindig egy relatív jó és megbízható készüléket kapok így is, ami kiszolgálja az igényeimet.
És közben persze látom a jobbnál jobb android-os telefonokat. Csúcskategóriásokat és belépő modelleket is. Megnézem, megnyomkodom őket, és sokszor elismerően csettintek. És tökre értem ki-miért vette/használja azt, amit. Mert neki valamiért az tetszett. Annak volt akkora aksija, kijelzője, kamerája, tárhelye, árcédulája, stb.-stb. Mert úgy érzem, hogy nincs jogom bárkit is bírálni azért, mert más telefont használ mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dolce Gusto
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Ford topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest