Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tovább megyek. Beállítottam biosban a CnQ-t, ami, ha nincs rá igény (böngészés, olvasgatás), visszaveszi az órajelet egészen 800MHz-ig, a feszültséget pedig 1,05V-ig.
Mondom, én fogyasztásmérővel kimértem. Monitorral együtt a rendszerem, idle/böngészés/irodai munka közben 120W-ot eszik. Ebből a monitor olyan 35W. Ettől alacsonyabb, ezzel a rendszerrel nem lesz. Bár, tervben van egy 45W-os max. TDP-vel rendelkező proci beszerzése
Kíváncsi lennék, hogy az mit javítana ezen az összképen. Játék közben meg "nem számít", hogy mennyit zabál (egyébként akkor olyan 230W).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyaralás topik
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest