Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
#16939776 #62 üzenetére
Szerintem sem a tanulni vágyó (?remélem?) srácokkal van a baj, hanem hogy az ugyanilyen suliba járó ismerős kissrác osztályában a 2 éves suli alatt egyszer szétszedtek, majd összeraktak egy Pentium1 számítógépet az Úr 2010.-edik esztendejében.
Persze az OSI modellből rétegenként és protokollonként feleltetnek, vizsgáztatnak, és álmunkból felébresztve is meg kell írniuk Excelben valami összetett függvényt, ami kiszámolja, hogy Kati néne almáinak hány százaléka lett az idén kukacos.Suli után meg magyarázzam meg a kissrácnak, hogy azért nem segítek létszámstopp és válság közepén a cégünkhöz bejutni, mert lehet első munkanapon ki kellene menni egy szétesett RAID-hez. Aztán én vagyok a mocskosszemétláda, aki nem értékeli a lelkesedést
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Netflix
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Minták árulkodnak a Galaxy Trifold három akkumulátoráról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest