- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unique girl
csendes tag
Igen, és ezért van az, hogy az a szülő, amelyik megengedheti magának (mind pénzügyileg, mind egyéb módon), inkább járatja a gyerekét magániskolába vagy külföldre, mint egy magyar állami intézménybe.
Nem tartom magam sem kiemelkedően jó képességűnek, sem pedig hihetetlenül okosnak, de én is mindig ezzek küzdöttem az iskolában: a többiek butaságával. Persze a tanulók egy idő után ki is közösítettek, merthogy én különc vagyok (na igen, nem tartom bűnnek a tanulást); a segítségem viszont dolgozatok, tesztek előtt (de főleg közben) igen jól jött... A legnagyobb bajnak mégis azt tartom, hogy a gyerekeket nem nevelik logikus gondolkodásra: a differenciált sem bemagolni kellene, hanem megérteni, de ugyanez igaz a történelembeli ok-okozat összefüggésekre és a művészettörténet korszakainak elkülönítésére is. Na meg a tananyag eloszlatása máshogy is megoldható lenne, de ez már egy másik topic...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest