Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
impalaman
aktív tag
Az az oka, hogy eléggé zavar az emelkedő csengőhang, plusz CM-en biztosan megjönnek az SMS-ek swap és mindenféle dolog használata nélkül, mivel bent tudja tartani a memóriában. Mostanában úgyis csak telefonálásra használom a telefont, arra pedig nem kell ennél gyorsabb.

-
-
impalaman
aktív tag
Akinek problémája van, annak azt tudom mondani, hogy nálam tökéletesen működik minden. Sőt, egyik barátomnak is teljesen jól működik.
-
impalaman
aktív tag
Hogyha flasheltél A2SD-t akkor megy a swap is, mivel az engedélyezi. A beállítópanel a CyanogenMod számos módosításának egyike, screenlocknak pedig lennie kell.
-
impalaman
aktív tag
A Froyoban ez a galéria van, a 2D-set ki lehet szedni az SDK image-ből, mert abban az van, de az nem fog együttműködni a kamerával. Egyszóval az utoljára elkészített képhez/videóhoz nem tudsz belépni a kamerából.
Akinek pedig problémája van az A2SD-vel az simán flashelje ezt és mennie kell.
-
impalaman
aktív tag
@Sh4rKy: Hogyha flashelted az A2SD-t, akkor elvileg engedélyezte a swap-et. Hogyha mégsem, akkor pedig tudod engedélyezni az "a2sd swap" paranccsal. Egyszóval, ha fent van az A2SD akkor nem kell az init scriptem.
@AndrewBlondS: Hogyha feltetted a 710-es kernelt, akkor engednie kell a húzást. Sőt, alapból 710-en kellene mennie, épp ezért felesleges a SetCPU. Esetleg ha külön a Pulse-hoz való beállítasokkal használod a SetCPU-t az okozhat ilyen gondot, mivel abban 528 a max. Használd az "Autodetect recommended" opciót és akkor jónak kell lennie.
@cvk: Köszönöm a mirrort, be is tettem a bejegyzésbe a linket.
@llaszlo: Amiket írtál mind törölhető, nem befolyásolja a rendszer működését. Újrazippelés után pedig kell a szignózás. Amúgy linkeltem neked a topikban a svéd rom elérhetőségét, ha esetleg még kellene.

-
impalaman
aktív tag
@kiss94: Flasheld a Darktremor A2SD-t. Utána a megszokott "a2sd cachesd" paranccsal át tudo helyezni a cache-t az SD-re. Mondjuk nem biztos, hogy fogod tudni flashelni, lehetséges, hogy a rom telepítése után túl kevés hely marad.
@Muki94: A swap-init-signed.zip-nek fel kellene mennie gond nélkül. Olvastam a topikban a hibát amit kiír neked, egyértelműen hitelesítési hiba. Ami pedig nem lehetne, mert szignózva van a zip. Mindenesetre újraszignóztam, szóval próbáld meg ezt flashelni.
-
impalaman
aktív tag
@llaszlo: Alap Android 2.2 téma, talán néhol van egy kis módosítás. Egyébként ugyanaz a rom amit tegnap linkeltem a topikban.
@AndrewBlondS: Jó a magyar is és a svéd is, maga a firmware nem határoz meg semmit, tudomásom szerint csak a partíciókiosztást.
@mhlacko: Hogyha ki lesz adva a rom forráskódja, akkor elképzelhető, hogy készítek egy magyar verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest