- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
Üdv! Nekem a proci húzásábam kéne segítség .
Nekem fel van telepítve egy SetCPU program (nem értek se ehhez se az androidhoz, új vagyok)
FLB Mod 1.7
2.1-update1
és 2.6.29-perf kernel. -
mhlacko
csendes tag
hello az lenne a kérdésem hogy lehetne megoldani hogy müködjön az anysoftkeyboard. marketböl telepitve és telefonon alapértelmezetnek beálitva ujrainditást is követöen sem vált át rá milehet a probléma elöre is kösszönöm a válaszokat
-
ptakika
csendes tag
Sziasztok!
Két hete használom ezt a ROM-ot, és meg vagyok elégedve. A WiFi problémákhoz lenne észrevételem. Srácok, használtok a routeren MAC szűrést? Elmondom miért.
Miután feltettem, nekem se akart elindulni a WiFi. Állandóan disconnectelt, ezért elkezdtem átnézni mi lehet a baj, és a következőbe futottam bele: megváltozott a MAC Address!!! Most épp azon vagyok, hogy kitaláljam, hogy hogyan is lehetne visszaírni a régi MAC-et. A linuxon megtalálható /etc/network/interfaces itt nincs, és még szövegként egyik fájlban se találtam meg. Olvastam néhány módszert, de egyik se működött... Ha valaki esetleg tudja, hogy hogy kéne, leírhatná...
Kiváncsiságból feltettem egy másik Pulse-ra, és ott is megváltozott, és láss csodát, ugyanaz lett, mint az enyémen... :S
00:18:82:82:20:01
Ellenőrizzétek ti is, de biztos vagyok benne, hogy nálatok is ez a helyzet.
Érdekes, hogy még modacoéknál senki se jelezte... -
Denny
csendes tag
Erre a romra telepitheto-e flash player?
Igazabol csak ezert valtanek flb 1.7rol. -
rum-cajsz
őstag
Ez jó ötlet volt, kösz!
Leszedtem az 1.2.0-s verziót, és úgy néz ki nálam is felgyorsult!
Már csak a marketet kellene megoldani és szuper lenne! Nincs meg valakinek a korábbi market.apk verziója? Kipróbálnám, hátha csak az új markettel vacakol.
-
llaszlo
veterán
Fogtam vissza raktam a CM6 backupomat. És leszedtem az utólag telepített ADW-t. Azóta minden működik rendesen.
Kivéve a GPS-t, mert az AGPS nem megy sajnos és nagyon lassan csatlakozik így.
-
impalaman
aktív tag
Az az oka, hogy eléggé zavar az emelkedő csengőhang, plusz CM-en biztosan megjönnek az SMS-ek swap és mindenféle dolog használata nélkül, mivel bent tudja tartani a memóriában. Mostanában úgyis csak telefonálásra használom a telefont, arra pedig nem kell ennél gyorsabb.
-
-
NPeete
tag
-
rum-cajsz
őstag
válasz
rum-cajsz #123 üzenetére
Találtam rá megoldást az XDA-n: [link]
Röviden (én megcsináltam és nálam működött, de garanciát nem válalok!):
1. Mentsd le a jelenlegi romod (pl. Rom Manager)
2. Állítsd le a Market és a Google Services Frameworks alkalmazásokat
Settings --> Applications --> Manage Applications --> All Application : Force Stop: Market; Google Services Frameworks.
3. Valamint a Google Services Frameworks alkalmazásban: Clear Data
4. Índítsd el a Market alkalmazást (ha hibát kapcs, az jó jel! Ha nem, akkor ismételd meg a fenti lépéseket.)
5. Indítsd újra a telefont és várj 1 percet, amíg stabil lesz.
6. Índítsd el a Market alkalmazást és látnod kell az eddig hiányolt appokat. -
atedg
tag
a nagy romolgatásban elment a rootolásom
rom flashelés volt aztán nand restore
ez okozhata?lehet újrarootolni??? vagy újra kell tegyem utánna a romot is???
köszi
-
m0rd0k
senior tag
Szia!
Feltettem a romot,rá az app2sd flesseltem azzal amit linkeltél utoljára,ezután nekm még be kell kapcsolnom terminalba parancsokkal az app2sdt meg a swapot? Ap2sd nél irtad ohgy a2sd cachesd parancsot is csináljuk meg,az megvolt,ennyi kész? megy a swap is meg az ap2sd is? Ja és JIT működik ebben a romban? használja valaki?
Köszi előre is.
-
nemethzoli
csendes tag
Hali!
Rom telepítésután dt a2sd ezután apps2sd-simple.zip ezt követően a terminálban a2sd beírása után segmentation fault hibaüzenet. /systen/bin/launcha2sd: no such file or directory mi lehet a gebasz.
ja és nem az első romtelepítésem.
köszike -
NPeete
tag
Automatikusan nem is frissül ezzel a rommal az új market? Pont egy nappal ezen rom telepítése előtt frissült nekem a gyári romon.
Amúgy egy hét használat után meg kell állapítanom, hogy számomra ez eddig a legjobb, kényelmesebb, rugalmasan testreszabható stb. rom.
Azzal amúgy lehet valamit kezdeni, hogy hihetetlen gyorsan fogy a belső tárhely, sokkal nagyobb mértékben, mint ahogy programokat telepítek rá? Alkalmazáskezelőben törölgetem a programok, főleg a market cache-ét, de hát nem sok mindenre jó... -
hefe77
tag
Üdv!
A minap próbáltam erre a romra feltenni az új Market-ot. Kaptam egy apk filet, próbáltam simán installálni, de nem ment. Aztán bemásoltam a system/app könyvtárba, de azóta csak az alkalmazás váratlanul leállt ablakot dobja fel.
Nem kell nekem új Market, csak vki segítsen a régit visszaálítani. Köszi
-
wikty114
csendes tag
dettó, nálam is még mindig ugyan ez a probléma:S
-
Benji21th
tag
Üdv, feltettem szépen, minden zökkenőmentesen ment, de a wifi akárhogy könyörgök neki, nem megy:S
-
Pisti6909
csendes tag
Én nem pont erről a romról írtam. Csak az érdekelt volna, miért nem tudom a processzort húzni a telefonomon. Próbáltam csak az OC-s kernelt flashelni. Úgy se ment. Mit csinálok rosszul?
Pl.: a 107-es hozzászólásban lévő linkről leszedtem a CM... OC691 romot. Azzal is úgy jártam mint a többivel! -
rum-cajsz
őstag
Egy hete használom kb ezt a romot, és eddig ez a legjobb 2.2, gratulálok.
- Két gondom van vele, néha nagyon belassul (használom a swappet - 64 MB).
- Nem települ a tweetdeck alkalmazás, se marketről (meg sem találja a Market), se a korábbi apk mentésemből ("Application not installed" hibaüzenet). -
wikty114
csendes tag
hali mindenkinek!
CyanogenMod 6.1.0 RC2-t a Pulse-ra és tök gyorsnak mondható
tiszta jó minden csak egy a bibi h nem akar kapcsolódni wi-fi-re:S akárhol próbáltam eddig mindíg scannelt csak azt Disconnected-t írt ki:S
valaki tudna segíteni? -
llaszlo
veterán
HTC ime billentyűzet megy valakinek? Én nagyon szeretem, de sehogy sem tudom úgy feltenni, hogy ne FC-zzen. Vagy lehet valami másik verziót kellene telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS notebook topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Automata kávégépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest