- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
Ez jó ötlet volt, kösz!
Leszedtem az 1.2.0-s verziót, és úgy néz ki nálam is felgyorsult!
Már csak a marketet kellene megoldani és szuper lenne! Nincs meg valakinek a korábbi market.apk verziója? Kipróbálnám, hátha csak az új markettel vacakol.
-
impalaman
aktív tag
Az az oka, hogy eléggé zavar az emelkedő csengőhang, plusz CM-en biztosan megjönnek az SMS-ek swap és mindenféle dolog használata nélkül, mivel bent tudja tartani a memóriában. Mostanában úgyis csak telefonálásra használom a telefont, arra pedig nem kell ennél gyorsabb.
-
-
Pisti6909
csendes tag
Én nem pont erről a romról írtam. Csak az érdekelt volna, miért nem tudom a processzort húzni a telefonomon. Próbáltam csak az OC-s kernelt flashelni. Úgy se ment. Mit csinálok rosszul?
Pl.: a 107-es hozzászólásban lévő linkről leszedtem a CM... OC691 romot. Azzal is úgy jártam mint a többivel! -
hefe77
tag
Olvasom a hozzászólásokat a téma megnyitása óta és képzeld, nem találtam megoldást a gondomra. Eredetileg jóval hosszabb hozzászólást írtam, csak visszatöröltem, mert nem akartam összerondítani vele a topicot.
A választ egyébként sem tőled vártam, ismerve az itt és más fórumokon tett hozzászólásaidat.
-
cvk
csendes tag
Szia!
Arra gondolsz, ami a Settings -> Location & security settings -> Change screen lock menüpont alatt választható?
Alapértelmezetten a None van beállítva, én a Pattern -t szoktam használni, ez a 9 pötty amiket saját kombinációddal köthetsz össze. Miután beállítottam, már zárolt is és mást nem csináltam vele.
-
impalaman
aktív tag
A Froyoban ez a galéria van, a 2D-set ki lehet szedni az SDK image-ből, mert abban az van, de az nem fog együttműködni a kamerával. Egyszóval az utoljára elkészített képhez/videóhoz nem tudsz belépni a kamerából.
Akinek pedig problémája van az A2SD-vel az simán flashelje ezt és mennie kell.
-
AndrewBlondS
csendes tag
Ez az a2sd elég kusza nekem.
Kicsit olyan, mintha benne lenne a ROM-ban, mivel meghatározható az APPLICATIONS menü alatt, hogy külső vagy belső tárolóra telepítsen, viszont azt vettem észre, hogy hiába pakolok kintre a belső memória hamar fogyatkozik.Köszi!!!
Már töltöm is ...
Nem tudom mikor tudom kipróbálni, remélem minél hamarabb. -
llaszlo
veterán
-
AndrewBlondS
csendes tag
Sajnos tudásom oly gyerekcipőben, hogy csak sejtéseim vannak.
A kártya partícionálása clockworkmod alól történt, tudtommal az nem csinál csak ext2-t és swap-et. Vagy tévedek?
Minden esetre a Darktremor a Terminal Emulator-ban ezt állítja:Ext partition: mounted
Mount point: /sd ext
Partition Type: EXT2
Support EXT2?: yes
Support EXT3?: no
Support EXT4?: noEbből nekem az tűnik ki, hogy EXT2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Everest / AIDA64 topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest