- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
Abban teljesen egyetértek, hogy a Predator eléggé..hmmm..excentrikus.
De a Gémer Gépek pontosan annak a célcsoportnak készülnek akit leírsz...
nevezetesen a kamasz vagyok, és anyu-apu töm zsével,
és vszínű, hogy nem elég egy nyálcsorgatóan izmos alkatrészlista, ha "szegény" burzsujnak ez semmit nem mond....ilyenkor marad az extrém külalak.
-
scuynat
csendes tag
elmegyek a Cora-ba az IFÁ-val...
-
Srodney
senior tag
acer predátor 10/10 pont

-
stratova
veterán
-
lorenzen
aktív tag
-
Morden24
nagyúr
Hozzátenném, hogy nem csak a gémer gépek körében van ez így. Azt azért be kell látni, hogy az Intelnek erősebb pedigréje van, és az általános vásárlókör nem IT-s fórumokon garázdálkodó hozzáértő.
Aki pedig brand "gémer" gépet vesz, főleg ennyiért, az nem fogja megkérdezni az eladót, hogy van-e jobb ár-érték arányos masina.(#19) lorenzen: Egy izmos Dell Studio XPS desktopon, vagy egy HP Blackbird-ön látszik, hogy az GÉP. Ezeken csak az látszik, hogy egy halom színes műanyag, ami pilácsol hatféle színben.
Annyira látszik rajtuk, hogy EZ GÉP, mint a szarráoptikaituningozott (értsd, krómhatású műanyag, váltódísz, kamu racer matrica, kályhacső kipufogó, Homashita-ban vett versenykormány és tsai.) Golfon, hogy EZ KOCSI. -
lorenzen
aktív tag
marketing és cégek közötti megállapodás miatt rendelhető csak intel procival.
Amúgy sem gyártó tudatos ennek a gépnek a vásárlóköre. legfeljebb a divat miatt ragaszkodnak valamelyik alkatrész gyártóhoz.
szerintem az amd phenom II x4-x6-os cpu-k, 3-3.4ghz körül tudnak annyit mint a legkisebb i7 vagy a legnagyobb i5 játékok alatt,
Ez olyan információ, ami érdektelen a gép vásárlóinak. Sok pénzért, nagyon jó gépet akarnak. Meg is kapják. Extravagáns házban, hogy azonnal látni lehessen ez GÉP. -
törölt tag
write only e vagy? indokold már meg kérlek. leírtam értelmesen de akkor megpróbálom mégegyszer:
aki gamer 800*600 ban játszik? nem. Fullhd+AA+más eyecandy bekapcsolva, innentől _tökmindegy_ hogy egy csilivili csúcsintel van e a gépben, amiben több a mag mint két tonna cseresznyében, vagy egy normális AMD. nem az lesz a szűk keresztmetszet, hanem a videokártya. olvass teszteket, nem kell nekem hinni.
Te vagy az élő példa, hogy miért is kell ezekbe a gamer gépekbe intel. mert a "gamerek" meg aki nem látja át teljesen a témát, nem olvas ilyen irányú teszteket, az elhiszi, hogy az intel nélkül nem gamer pc a gamer pc, és az amd játékok terén használhatatlan procikat gyárt.
azért ha ellenkeznél ezzel is akkor fejtsd már ki hogy milyen esetben és beállítások mellett látnál reális esélyt egy masszív procilimitre egy előbb említett amd modell kapcsán, amikor is javasolt lenne egy bikább intel megoldás használata. tényleg érdekelne.
marketing az egész, és úgy látom van rá tábor is.
morden: sajnos ilyen nincs és nem is lesz. nézd meg a "gamer" jelzős termékeket. led a leden, az egér és a bill is több árnyalatot tud mint a monitorok jelentős része, csillitrillió dpi-s felbontás mellett, a házakban a ledes ventit is ledes vízhűtés tartja üzemi hőmérsékleten...
-
Morden24
nagyúr
High-end PC-kkel AMD esetén is VGA limites lesz a játék, a CPU nem oszt, nem szoroz ilyen téren.
Egyszerűen arról van szó, hogy az Intel név a nagyvilágban még mindig jobban hangzik.szerk.: Én meg arra "várok", hogy végre kiadjanak olyan gémernek címzett gépet, aminek a háza nem úgy néz ki, hogy elhányom magam. Érdemes lenne gondolni a nem 12 éves, illetve a nem csak egy nyamvadt szobám van, amit anyuapu rendezett be, és az én ízlésemet csak a PC-m tükrözi emberekre, és csinálni olyan dizájnokat, amik egy normális, modern lakásban is vállalhatóak, képesek beleoolvadni a környezetükbe, és nem úgy néznek ki, mint egy 15 évvel ezelőtti G.I. Joe bázis kivilágítva buzi ledekkel...

-
nuke7
veterán
"...pedig az NVIDIA új generációs ION-ja gondolkodik."
esetleg gondoskodik?
lorenzen: szerintem az amd phenom II x4-x6-os cpu-k, 3-3.4ghz körül tudnak annyit mint a legkisebb i7 vagy a legnagyobb i5 játékok alatt, szóval nagyon ugy érzem, hogy marketing és cégek közötti megállapodás miatt rendelhető csak intel procival. -
lorenzen
aktív tag
-
Joci10
őstag
-
Komcsi
tag
Acer Predator G5900 = Ilyen házakat kellene csinálniuk, toronyban. (Full tower)

-
nbg
senior tag
Fel ev mulva, ebay-rol tuti...

-
milanovics
tag
-
Sicilian
addikt
-
Pete83
csendes tag
Acer Aspire M3400 és M5400
házak külön is megvásárolhatóak lesznek? -
törölt tag
no. csak teszkós gépekben lehet amd? ez egy _gamer_ konfig. nem renderelő állomás, és nem is videóvágóknak készült. ergó célgép. és mint ilyenben igenis van létjogosultsága az amdnek, tekintve hogy a játékok túlnyomó része nem cpu limit miatt fut úgy ahogy fut. és mint említették igenis lenne piros oldalon is megfelelő proci. más kérdés hogy miért is nem rendelhető azzal, valószínűleg piaci érdekek vannak mögötte, és marketig.
-
lujó55
addikt
-
lorenzen
aktív tag
-
mcsabee
senior tag
Kisebb elírás, Core helyett Cora van ^^.
-
törölt tag
szerencsétlen predator hogynéz már ki? értem én hogy buli volt előtte, és azt is hogy a tervezőgárda kicsit túllőtte magát valószínűleg. de azért erre valaki rá is bólintott hogy kész, mehet... szerintem ez minden idők legrondább háza, amit komolyan is gondoltak (lianli kék csodatornya -burj al arab- csak egy kicsit szebb ennél, és talán az csak poénnak indult, talán egy rekesz sörben fogadtak hogy kettőt el tudnak e adni belőle)
a nettopok viszont kezdenek érdekesek lenni, lehet jövőre beruházok egy asztali vasba újra, és akkor ezek lehetnek a befutók
-
Cucuska2
addikt
Csak engem kevert fel az IFA név?
-
mrhitoshi
veterán
Annyira nem értem, hogy az ilyen "gamer" Pc-be mint ez a Predator, miért nem tudnak AMD processzort bele rakni.Játékra bőven elég egy Phenom II X4-es processzor.

-
Ndruu
MODERÁTOR
A löcödöpöcö meg a Predator jól néz ki, de olyan áron lesznek, hogy az ember gatyája is rámegy majd, ha ilyet szeretne venni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Lexus, Toyota topik
- Anime filmek és sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- HDMI topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- További aktív témák...
- RTX3070Ti / i5-8600k / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- MacMini M2 16GB RAM / 512GB SSD - hibátlan, dobozos
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest