Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Én Win8-on próbáltam játszani a DreamFall Chapets: Book One-al, mikor még 290X előtt HD5850-em volt, és meglepődtem, hogy a látványhoz képest milyen lassan fut, főleg miután hiába próbáltam visszafelé pakolászni a grafikai opciókat, pedig a 4.5GHz-ze rántott 2500K még mindig viszonylag gyors CPU-nak számít.
Végül egyéb okból is úgy döntöttem, hogy megvárom legalább a 3. vagy 4. epizód megjelenését a tervezett 5-ből, mielőtt tényleg játszok is vele, mert az 1. inkább egy rövid demónak tűnt arról, hogy nem sikkasztották el a Kickstarter tőkét, hanem készül és nagyjából valami ilyesmi lesz a játék.
De ami még jobban ledöbbentett, az az egyik Steam-es fórumtéma volt, ahol az első három epizód új Unity főverzióra portolása kapcsán kérdezte valaki (emlékezetből szabad-fordítva): "Ez a patch akkor térhangzást is ad majd a játéknak?", amire a válasz: "Nem. A motor már tudja, de most nem csináljuk meg. Talán majd ez lesz az ötödik könyv megjelenése utáni speciális kiadás egyik extrája (de nem biztos)."
2005-ben el sem hittem volna, ha valaki azt mondja: 2015-ben újra lesznek majd PC-s játékok, amik nem támogatnak térbeli hangkeverést, akár Kickstarter és opensource, akár nem. Durván 10+ évvel ezelőtt erre még külön hardware-es API-jaink voltak, amik aztán eltűntek a feledés homályába és ma már extra feature a térhang...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Unity az kb. olyan szinten van, mint az Unreal Engine. Leginkább a mobil piac az első, és a tradicionális PC-s leképező, hitetlenül optimalizálatlan. Nem baj ez egyébként, a PC-s optimalizálás mindkét motornál a befektetés töredékét viszi el. Nem célpiac. Utálni ezért nem kell a motort. Nyilván azért fektetnek az ultramobilba, mert onnan jön vissza a pénz.
Mindegy, hogy olcsó-e vagy sem. Ha nem éri meg, akkor nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6 jegelve nagyadam29-nek
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest