- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
simon0918
tag
Már megvan, de ennyit nem szenvedek vele, felrakom inkább csak mellé, az az ajánlott 16 GB-t belefér
Az asztali gépre telepítésével az lenne a problémám, hogy arról megy a WIFI router, amihez ugye van telepítő CD. Windows alatt nincs is a telepítésével semmi gond, de az Elementary OS alatt, ez hogy kivitelezhető?
-
simon0918
tag
válasz
cuccos19 #172 üzenetére
Köszönöm a hasznos infókat!
Jelenleg egy 64 bites Windows 7 Home Premium van a gépen, kicsit optimalizálva, kikapcsolva a felesleges cuccok. Így egész jól használható. De nagyon tetszik ez az Elementary OS is, így felrakom e mellé
Remélem ha Windowsból telepítem, ugyan úgy ki tudom később törölni a programoknál, mint az Ubuntut. Ha beválik, lehet feltelepítem a régi, lassú, P4-es asztalira is, azon úgyis csak az ősök neteznek
Ui: Bocs a késői válaszért, csak nem volt bekapcsolva az értesítés :/
-
simon0918
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem én is egy jó kis 14" T60-t
Nagyon megvagyok vele elégedve, kisebb játékokhoz, filmezni, sulihoz használom X1300-as karival. Használtan sikerült beszereznem, 50%-os akksival. Későbbiekben szeretnék bele egy SSD-t, plusz ha lehetséges, 4GB RAM-ra bővíteni(jelenleg 3 van benne), és egy T7400-t(jelenleg T5500). Továbbá, ha valaki tudna nekem segíteni, szeretnék beszerezni egy nagyon jó állapotú fedlapot is. Szerintetek az SSD, CPU, és a RAM sokat dobna rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 8GB 256GB 1 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest