- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
válasz
simon0918 #174 üzenetére
Puff, erre tényleg nem tudok mit mondani, az Asus N53JQ-n még mindig Win7-est használok, de csak a játékok miatt (viszont amint kijön az Elementary OS 0.3 Freya végleges, szerintem végérvényesen búcsút intek a Windowsnak). A T60-ason csakis és kizárólag Elementary Luna van, én nem szívatom magam egy gépen két rendszerrel (max. a Kali Linux-ot tenném fel a másik Linux mellé, biztonsági tesztelésre). Szóval gőzöm sincs hogyan kell Windows/OSX mellé Linux-ot tenni és hasonlók.
Az asztali géppel kapcsolatban érdekes a kérdésed, mert driver-ezni Linux alá szerintem nem CD-ről szokás, hanem google keresgélés + terminál.
Nálunk is pont ugyanez van, TP Link rooter az asztali gépen (szó szerint a gépház tetején foglalt helyet), csak éppen nem wifi-s, hanem madzagos. Van hozzá valami telepítő CD, de én azt már a Win XP alatt kivágtam a kukába, és kerestem friss drivert a neten. A Linux meg simán felismerte, bár szerintem a két gép - az Asus-om és az öreg asztali gép - mellérendelt viszonyban van a rooter-t illetően. Tehát nem a rooter van a gépen, hanem a gép a rooter-en (kábelmodem -> rooter -> gépek). De passzolok tényleg, nem értek igazából a rendszerbe kapcsoláshoz, viszont működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen program, ami...?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Linux kezdőknek
- Tesla topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Bundle topik
- További aktív témák...
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest