Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
válasz
Rossifumi46
üzenetére
Én is az elmúlt egy hétben cseréltem csak magát a ventilátort, az is ilyen ezer forint alatti volt az ebay-ről. Egyre figyelj majd, hogy óvatosan hajlítsd róla el és vissza a vörösréz fülecseket, nehogy letörd. A vörösréz puha anyag, nem rideg, de azért nem szilikon gumi, csak ésszel. A ventilátort rögzíti még egy öntapadós alumínium csík is, ha elég ügyesen szeded le, akkor mehet is vissza. Ha nem, láttam már olyant, hogy sima szigszalaggal fogatták meg. De vannak az előző posztjaimban ebay-es linkek ilyen öntapadós alu és vörösréz csíkokról.
Az enyém most csendes, de fel lehet javítani a régit is talán, thanks for azbest.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest