- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
válasz
Rossifumi46 #142 üzenetére
Én is az elmúlt egy hétben cseréltem csak magát a ventilátort, az is ilyen ezer forint alatti volt az ebay-ről. Egyre figyelj majd, hogy óvatosan hajlítsd róla el és vissza a vörösréz fülecseket, nehogy letörd. A vörösréz puha anyag, nem rideg, de azért nem szilikon gumi, csak ésszel. A ventilátort rögzíti még egy öntapadós alumínium csík is, ha elég ügyesen szeded le, akkor mehet is vissza. Ha nem, láttam már olyant, hogy sima szigszalaggal fogatták meg. De vannak az előző posztjaimban ebay-es linkek ilyen öntapadós alu és vörösréz csíkokról.
Az enyém most csendes, de fel lehet javítani a régit is talán, thanks for azbest.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest