- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Dark Archon #243 üzenetére
Egy példát hoztam fel, nem pedig hasonlítottam.. A lényeg a verseny!
De mindegy is, látom te megállás nélkül csak félre-elbeszélsz az emberek mellett és csak feszültséget kelteni jársz ide.. Meg sem akarod érteni a példát neeeeeeeeeeem, neked bele kell kötnöd. Igazából a békéscsabai sakkversenyhez is hasonlíthattam volna, ha van egyáltalán olyan.
-
válasz
Dark Archon #240 üzenetére
A 28 asztalra érkezett 56-7 (ha jól számoltam) szavazat miatt kevésbé jönnek ki a szavazatkülönbségek az egyes munkák között. Ha a 28 asztalra jön 347 szavazat, akkor értelemszerűen nem kellene második forduló, így azonban 10 asztalra adja le a voksát az 53 szavazó - remélhetőleg.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Dark Archon #240 üzenetére
Az olimpián mi értelme van szűkíteni a kört?
De, ha erre tényleg válaszolni kell: azért, hogy minél kiélezettebb legyen.
-
Adamis
őstag
válasz
Dark Archon #210 üzenetére
köszi, kár hogy már nem számít...
colomb2: igaz, de jó ötlet lehet, ha ugyanazt meg lehet csinálni konkira, mwg macre! melósabb, az biztos!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Dark Archon #190 üzenetére
Nyilván sajátra nem lehet szavazni... De ez a cikkben is le van írva: "A szavazni az eme cikkhez írt hozzászólásokban lehet, bármelyik, nem saját asztalra."
Az egyik Magnum részben volt, hogy megkérdezte Magnum az őt felkereső hölgyet, hogy miért épp őt választotta a ki a környék nyomozói közül, mire azt válaszolta a megbízó, hogy minden nyomozó szerint ön a második legjobb a vidéken... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem lesz fals az eredmény. -
kiskaktusz
addikt
válasz
Dark Archon #190 üzenetére
Azért kötelező, mert a régebbi versenyeken nem volt az és emiatt még kevesebb szavazó volt.. 1-2-3 szavazattal meg ne nyerjen már senki egy versenyt...
-
rw-ultra
tag
válasz
Dark Archon #187 üzenetére
Mindenkinek a saját gyereke a legszebb, ez igaz.
De meg tudod mondani, hogy a tiéden kívül melyik gyerek szép még a játszótéren. -
Rimuru
veterán
válasz
Dark Archon #187 üzenetére
Így legalább vannak biztos szavazók is, és ettől még csak megtudod mondani, hogy a tiéden kívül mi tetszik a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest