Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
válasz
MrTwister
üzenetére
Stream közben beszaggat ergo leesik 0ra az fps,de ez csak a Diabloban van jelen,Borderben nem volt sosem ilyen gond(om) Tehát az fps nem fog változni összességében,mert azt mégsem írhatom ssd vs hdd tesztnél,hogy 60 vs 0fps min.Ahol nincs Stream ott egyáltalán nem számít,hogy miről fut a játék,de a barátom hdd-n játszik a diabloval és ott egyáltalán nem volt beszaggatás,mondjuk az egy új hdd volt,és nem is lassú model,valószínű azért. Sok ismerősöm már tesztelte az ssd vs hdd dolgot,és nem tapasztaltak fps változást sehol,én is mértem párat és detto.
-
ricshard444
veterán
válasz
PapaVoodoo
üzenetére
7970 Crossfire? Leginkább 2560 felbontás,ha valóban kiszeretnéd használni,de ha csak Full HD akkor egy 4500-ra húzott i5/i7 a minimum ami valóban meg is hajtja
-
ricshard444
veterán
A táp ennél durvább konfigokat hajtott,csak váltottam. CPU kihasználtságra én is gondoltam,de hirtelen nem tudtam olyan programot ami %-n kijelzi a használatát pontosan vagy az átlag kihasználtságot.Fogyasztásmérőm még mindig nincs,sosem jutok el odáig,hogy vegyek.Mindent többször mértem,a grafikonok "hiányossága" jogos,de úgyéreztem most ezt elhagyhatom hiszen nem versenyeztettem mással a vga-t,csak önmagával mértem össze így nem olyan fontos a nagyon pontos eredmény,hogy mit hol szedett össze,mert ez csak egy cpu - vga mérés,hogy mekkora órajel kell a 7970 mellé,attól még valóban teljesen jogos. Máskor odaírom (odaszoktam vga teszteknél)
-
ricshard444
veterán
Tudtommal moddolt driverrel bármit belehet tenni fizikázni,más kérdés,hogy megéri e,mert manapság GTX260-280 alatt nem érdemes abban gondolkodni,de ha PhysX kell a legtisztább az az,hogy zöldet veszel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KAMELOT Már látom a problémád:
7970 3x Windforce az a hűtés neve,ez csak 1db 7970GTA-val az a gondom,hogy próbáltam már sok gépemen, sok platformon,a legszebben Q9450-el és GTX295el ment,ez azóta csak rosszabbodott,illetve helyesbítek: Barátom kölcsön GTX480-ával ment a egy fokkal jobban és Core i7-el,de úgy is benézett 30fps alá sokszor
-
ricshard444
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 15 Pro 128 GB Black Titanium
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Te nemlátod,megértettük

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)