Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szerintem maradok a kétoldalú ragasztónál. Ha jól látom, akkor oda kell ragasztani a lökhárítóra 5 mágnest, meg 5-öt a rsz. táblára és ez úgy működik? Az gondolom akkor el is tartja a rendszámot a lökhárítótól. Meg eleve nem is sík a felület, amire fel kell rakni, még a lemezt is hajtogatnom kell kicsit. De köszi a tippet.
Ez a harmadik Alfám. Volt már előtte egy 147 egy rövidebb és egy 159 hosszabb ideig.
-
válasz razorbenke92 #7 üzenetére
Nem jellemző. Legalábbis nem veszem fel. Városban ritkán gurul el a gyógyszerem, de az akkor sem lámpás gyorsulásokban nyilvánul meg, hanem gyors kanyarodásban, esetleg egy kis összevissza sávváltós előzgetéses haladásban 2-3 sávos utakon.
Autópályán van, hogy le akarnak tolni Skodával vagy 520d-vel, amikor kijönnek elém és nekem is vissza kell lassítanom. Aztán beleáll a seggembe, mintha attól az előttem lévő hamarabb kimenne. Ilyenkor még egy kicsit szoktam hagyni visszalassulni az autót, jól visszaváltok és onnan rúgom el, amíg el nem tűnik a horizonton. Az említett 270-es sebesség is ilyen indíttatásból lett elérve -
válasz Hieronymus #2 üzenetére
Lefóliáztattam a teljes homlokfelületet, a kocsi orra, motorháztető, sárvédők, A oszlopok, lámpa, stb. Pont ezért. Már láttam a fólián is, hogy van rajta néhány nyom, ahol már az alapozót látnám, ha nem lenne ott. Így teljesen nyugodt vagyok. Parkolni is úgy szoktam, hogy ne tudják az ajtót rányitni. Nagy áruházi parkolókban távol a bejárattól, vagy ha utcán kell megállni, akkor párhuzamosan. Aztán lehet majd így sem lehet kivédeni a dolgot, de azért nem ártanak az óvintézkedések.
(#1) Agyturbina
Ha már fent lesz az elülső rendszámom is, akkor már jobban kell majd ezen aggódnom(#3) 5w40
Bizony jobb. A dugónak egyszer vége van, az ember kiér a városból és nekilódulhat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest