- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
A 159-es szerintem is gyönyörű és időtálló forma a mai napig (főleg a kombi, mert nekem ilyen fétisem van) és bár sosem volt szerencsém kipróbálni egyet sem, két éve megfordult a fejemben, h azt kéne venni. Végül egy földönfutó sima 1.6b Focus mk2 kombi lett, mert már a megjelenésekor megtetszett és ezt engedhette meg magának a kis család. Megjelenése óta eltelt ugyan már másfél évtized, de még mindig tetszik az összes nyűgjével együtt. Őszintén nem tudom, h ha széthullik majd alattam mit is kéne venni helyette. Nem igazán érzem, h lenne indok amiért beleugranék a háromhengeres-kismotoros-turbósbigyós-start-stopos eldobós vagy a villanyautós érába.
A te Giulia-d eszement jól néz ki, nem egy tucatautó és talàn ez lesz az egyik olyan tulajdonsága ami miatt tizenix év múlva klasszikussá fogja tenni. Ha lenne most 15 misim kocsira én is erősen kísértésbe esnék, h vegyek egyet.
Legyen benne sok örömöd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest