Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
malisonX
aktív tag
A tmallbox-ról rendeltem, Szingapúri postával. Állítólag ez a legjobb postázási módszer. Ennél olcsóbban korrektnek tűnő helyen nem is láttam ezt a készüléket. Ha paypallal fizetsz, akkor live chaten jelezd előre nekik, csak akkor lesz aktív ez a fizetési lehetőség A készülék+szállítási költségen még jön rá +4% paypales fizetés esetén. Na meg még vám+áfa is, ha megfogják (nemkéne... ) Örülök, hogy egyre több embernek lesz ilyen készüléke...
Zsolt_72: Köszi! Igazából azt szerettem volna kérdezni (csak ma nem vagyok teljesen normális), hogy a marketből letölthető dolgokkal mennyire kompatibilis a készülék? (Pl. live wallpaperokkal), mert ugye alapból nincs is rajta market, csak a moddolt romokban.
-
malisonX
aktív tag
Fele-harmad ennyiből megvan a posta egyébként, ha probléma is lenne vele. [link] Max. abból lehetne gáz, ha gariztatáskor oda/visszafele fenn akadna a vámon Inkább ne romoljon el... én azért rendeltem ZTE-t, mert személy szerint ebben jobban megbízok, mint a többi noname kínai márkában, aztán majd kiderül mennyire döntöttem jól...
-
malisonX
aktív tag
válasz hungobungo #86 üzenetére
A ROM fórumába írt egy lengyel srác, hogy szeretné ha a következő verziótól kezdve támogatott lenne a lengyel nyelv is a ROM-ban. BM pedig -ha jól értem- azt írta neki, hogy semmi akadálya, ha elküldi neki a lefordított XML fájlokat. Ez az út nem lenne járható a magyar nyelvvel is? Nem kéne neked fáradozni vele
-
malisonX
aktív tag
válasz hungobungo #91 üzenetére
Király vagy, köszi
-
malisonX
aktív tag
Milyen kemény tokot kaptál hozzá alapból?
Én külön rendeltem ilyet tegnap az ebayen. Akadnak itt azért másfajták is, ha majd egyszer még szükség lenne rá:[link].Akkor ezt a fajtát vetted hozzá te is tmallon, mint én az ebayen?
Egyébként Class hányas memóriakártyád van? Class 4-est tudnék olcsóért. Vajon azzal nem lenne gond 720p-s videót rögzíteni?
[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
Igen, pontosan ennyit fizettem. Ez 45,425 Ft volt október 4-én, mikor rendeltem.
Cyberjack: még az oldalon található chatkliensben is van beépített fordító, szerintem ők is azt használják
weigert: Holnap -elvileg- kiderül az enyémről, hogy lesz-e rá. Nagyon remélem, hogy nem.
[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
Akkor még jobban kijöttél, mint én Sajnos enyém még mindig nincs az országban...
Belépsz tmallbox oldalára - bal oldalt "My orders" -re nyomsz - rendelésednél jobb oldalt rákattintasz details feliratra. Messages részhez fog jönni egy levél néhány nap múlva a ragszámmal, amivel ezen az oldalon tudod követni a csomagodat, ha singposttal kérted. Én ünnepek alatt rendeltem, úgyhogy passzolom hogy normális esetben mikor jön az üzi.[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
Köszi a tippet, ezt eddig nem tudtam pedig 200 tranzakció körül járok ebayen... 4px-en néhány nappal hamarabb megjelenik a csomag, mint a posta.hu-n, úgyhogy azért érdemesebb ezt nézegetni. Szurkolok, hogy neked igy gyorsan megjöjjön. Sztem addigra már lesz 2.3-mas magyar szoft is rá
-
malisonX
aktív tag
2 magos proci van benne, teszteken is elég szépen szerepel. Ezen az oldalon vannak róla érdekes grafikonok is. Google translate-el még a teszt szövege is érthető
-
malisonX
aktív tag
Kezemben a telefon, nem csodálom hogy nem volt kedvük kinyitni a vámosoknak a csomagot. Telefon eredeti doboza bubis zacskóba téve, 1000X áttekerve vastag ragasztószalaggal. A dobozban nem a "gyári" helyén volt a telefon, hanem a doboz legalján bubis "tokba" téve. Picit megállt bennem az ütő... Persze közben videóztam A csomagon egyébként 20$ szerepelt és "Gadget" megnevezés. Számla egyáltalán nem volt benne, pedig előtte lezsíroztam velük, hogy tegyenek bele angol nyelvűt. Kaptam hozzá egy gagyi fekete kemény tokot, meg egy túlméretes fóliát ajándékba. Ami gyárilag van rajta fólia, az tiszta karc...
4-én rendeltem, de közben ünnepek is voltak. RF105456041SG volt a ragszámom, utána tudtok nézni ez alapján annak, ami érdekel titeket
Először ezen utána ezen utána pedig a posta.hu-n tudtam követni, hogy merre jár a csomag.[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
válasz malisonX #168 üzenetére
Gyári fülest felejtsétek el, tényleg baromi gagyi. Külsőre is, hangja is. Semmi basszus, hangereje is gyér, nem is agybadugós (én csak azt szeretem). Sennheiser fülesemmel viszont gyönyörűen szól, tehát a hangprocival nincs gáz
Egy kép a fülesrőlTöltőként az adatkábel funkcionál egy hálózati átalakítóval, ami kínai rendszerű, adnak hozzá EU adaptert.
Az adatkábel baromi rövid, az átalakító meg benne marad a konnektorban mikor kihúzom, úgyhogy ebből majd lövök egy normálisat ebayről.
Egy kép a töltőrőlA csomagom egyébként így nézett ki.
Siendor: Attól a felhasználótól rendelted a Nillkint, akit linkeltél is? Én tőle rendeltem pár napja. Kb. mennyi idő alatt jön meg?
Tokot időben rendeljetek, mert ez a karcos gyári fólia sokat levesz az élvezeti értékből. Amit kaptam hozzá, azt vagdoshatnám egy darabig hogy passzoljon... Mire való ez, nexus S-re?
Ha majd updatelek 2.3-ra összes programom, beállításom elveszik? Vagy lakjam már be most most nyugodtan a telefont?
Jah és van vmi program, amivel az érintőgombok fényerejét tudom állítgatni?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
Én is meg szerettem volna csinálni a partíció összevonást, de az SP Flash Tool-os résznél leragadtam. Nem látja a telefont, ugyanis nem talál hozzá drivert, én sem találtam (win8 64bit, de win7 64 bites drivereket is el szokta fogadni). Ti milyen rendszer alatt csináltátok?
[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
Csináltam egy rövidke videót a menürendszer sebességéről, szerintem az is nagyon jó Minőségért bocsi, nincs kamerám. [link]
[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
Na most rakta ki Bruno a mai dátumot a 2.3 szofthoz az XDA-n. Szerintem perceken belül tölthető lesz
Mod.:Tölthető is...
[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
Particionálás sikeres, durván 2 perc volt a leírás alapján, köszi Siendor! 2.3 szoftvert felraktam, így magyarul sokkal jobb használni, köszi hungobungo
Egyébként amíg nem fedeztem fel ezt a típust, Galaxy S Plust szerettem volna venni. Haverom S-ét ezért elkértem kölcsön kipróbálni. Teljesen hibátlan rajta a krómkeret, pedig még megjelenéskor vette. Neki nincs rajta semmilyen tok, csak simán vigyáz rá
[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
-
malisonX
aktív tag
Siendor leírása alapján frissítettem, tehát particionálással egybekötöttem a rom frissítést. Egyedül format data-t csináltam, de a leírás szerint csak a particionálás után kell. Egy jó 10 percet tényleg elvolt az első induláskor, de azóta tökéletes.
Facebook appból a legújabb verzió folyamatosan crashel, de ez 2.2vel is így volt. Egyel régebbi verzió viszont tökéletesen fut. -
malisonX
aktív tag
-
malisonX
aktív tag
Ez a fajta Grand X Kínába szánt verzió, épp ezért a kínai weblapjukon van csak fenn [link]. A processzora is a kínai MediaTek által gyártott MT6577, ehhez pedig hozzá tartozik az SGX531. Dual simes is a készülék, kínában általában ez alap. Iránytű tudtommal nincs benne. Közelség és fény érzékelő van. Gyorsulás érzékelőt nem tudom, hogy tudnám letesztelni. Kijelző nem tudom, hogy valóban IPS-e, mivel a hivatalos oldalon nincs róla infó. Kínai webshopok meg szinte minden telefonhoz IPS-t írnak... Viszont nagyon szép a képe, jó a betekintési szöge, nincs vele gond.
-
malisonX
aktív tag
-
malisonX
aktív tag
Ha belépsz a system/etc-be, utána a felső sorban lesz egy Mount R/W gomb, arra nyomj rá, azzal kapsz írási jogot a mappához. 2.3-ban megnéztem az eredeti fájlt, majdnem ugyanígy néz ki, mint a zip-es. Európai címek vannak benne, így hozzá sem nyúltam. Első indítás durván 5 perc volt EPO nélkül. Most már EPO-s fájlt is letöltöttem, másfél-2 perc után már tud navigálni. Ennél jobb navi szerintem telefonba nem kell
-
malisonX
aktív tag
Beállítások->Helymeghatározó szolgáltatások->GPS műholdak után pipa be->GPS EPO segítség után pipa be->EPO Beállításokat megnyitod->Alul a letöltés gombra rányomsz és ennyi (Felül az Auto. letöltés után pedig érdemes kiszedni a pipát, ha nem szeretnél magadnak plusz adatforgalmat generálni)
-
malisonX
aktív tag
Nekem hiányzott a CRT effektes billentyűzár, ezért elkészítettem egy patchet, ami előhozza. A javított (ma linkelt) 2.3 verziós BM szoftverhez készült. Innen tölthető, CWM-ből flashelhető.
[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
-
malisonX
aktív tag
Tmallboxos ingyentokkal viszont vigyázzatok. Annyira durva anyagból van, hogy az első napokban a sok felrakás-levétel miatt leszedte egy fél négyzetmilli területen a krómot a keretről
Remélhetőleg egyszer csak megjön a Nillkin tokom, bízom benne hogy takarni fogja azt a részt.Jah, akit érdekel, jött a napokban a facebookhoz frissítés. Ez már nem lépked ki és nem crashel, mint az előző verzió.
[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
válasz malisonX #436 üzenetére
Megjött a Nillkin tokom 40 nap után az ebayről, wakaplaza nevű felhasználótól. Míg az ingyentokban picit lötyögött a készülék, ebben állati passzentos, több perc alatt sikerült lehámozni. Szerencsére nagyobb részt fed le a keretből mint a másik, úgyhogy eltakarja az ingyentok nyomait is Teljesen síkban van a kamera a tokkal, szerintem egy picivel vékonyabb is a háta, mint a másiké, sokkal jobb érzés kézbe fogni. Mindenkinek nagyon ajánlom én is.
[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
válasz anglergab #484 üzenetére
BB Chip : MT6577
MS Board. : P175A20
IMEI1 : Ide az IMEI1-et írja
IMEI2 : Ide az IMEI2-t
Modem Ver. : MAUI.11AMD.W12.22.SP.V1, 2012/07/19 08:56
Bar code : 602210504461
10P
Build Time : Tue Aug 28 09:41:41 CST 2012
UBoot Ver. : 2010.06
Kernel Ver. : 3.0.13 (zte@SW219) (gcc version 4.4.3 (GCC) ) #1 S
MP PREEMPT Tue Aug 28 09:39:10 CST 2012
Android Ver. : 4.0.4
SW Ver. : CU-CN-QB18D-P175A20V1.0.0
Custom Build Verno. : V2.3Mod by BM (21-10-2012)cappa72: Bocsi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest