Új hozzászólás Aktív témák

• Tefra

csendes tag

Sziasztok!
    Kinéztem már egy ideje ezt a telefont, nyúzom is a környezetemet vele rendesen. :) A vásárlással kapcsolatban lenne néhány észrevételem, amit szeretnék megosztani, hátha nem csak én küzdök ilyen gondokkal, és segíthetek, illetve segítséget kaphatok. :)
    Még sosem vásároltam sem e-bay-en, sem máshol, csak hazai webshopokon, így kicsit tartok ettől. Mi van ha mást küldenek? Mi van ha nem pont az lesz, amit szeretnék? stb… Az „Android DUAL SIM” topicban fel van sorolva néhány weboldal, ahonnan javasoljátok a vásárlást. Megnézegettem ezeket és egy kicsit összegeztem. Vannak azok a típusú oldalak, amik már a puszta kinézetükkel meggyőzőbbek társaiknál (szerkesztettség, igényesség, stb…) ilyen pl. az EtoTalk oldala. Ezt a típusú telefont viszont itt lehet a legdrágábban megkapni, 220 USD-be fáj… A Pandawill-en már olcsóbb, de nem tünteti fel az akksi méretét, illetve azt írja, hogy csak 16GB-ig bővíthető, és 260K színt tud, ami eleve gyanús, mert tudtommal 32-es kártya mehet bele és 1600K színű a kijelző... TMallBox-on ugyanez, 16GB bővítés, 260K szín… MixShop-on az egyetlen találatnál kapásból a képek között gondom van, ahol a telefon belsejét mutatják, ott a képen „Model: V12” látszik, nem pedig V1277 holott a megnevezésben V1277 szerepel. (A többinél ez rendben volt). De itt legalább megvan a 32GB bővíthetőség és az akksi is 2000mAh. Végül a MiniDeal oldalán két találatból az egyiknél szintén hiányzik az akksi, úgyhogy maradt a másik. [link] Ebben az esetben minden jónak tűnik. A belső képen „Model: V1277” szerepel, akksi jó, színek száma jó, annyi, hogy a képeken látszik a „plastic case”, ami az accessories listában már nincs feltüntetve. Még a színt is kiválaszthatom, ez plusz pozitívum, mert fehérben elég ritka a kütyü. :) A végeredmény 152USD, (szállítás nélkül) ami egész jó. Megnéztem még az Aliexpress-t is, de ott a rengeteg találat közül rettentő macerás kiválasztani a megfelelőt, mert folyamatosan a fent leírt eltérésekbe ütközöm, nem találok biztos, megbízhatónak látszó variációt. 
    A kérdéseim:
    - Csak én vagyok ilyen macerás, vagy másnál is előfordultak hasonló problémák?
    - Szállításnál nem világos, hogy melyik a jobb. DHL vagy EMS? Mi a különbség?
    - Abban, amit belinkeltem lát valaki valami kivetni valót, amit én esetleg nem vettem észre?

Bocsi a kilométeres posztért, és köszi előre is a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés