Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
A LEWA cuccot tudott már valaki érdemben fordítani?Nekem az nem jön össze.
-
colonia
senior tag
Sziasztok!
Rendelve lett a gyereknek egy Lenovo A390-es mobil és ha minden igaz nincs benne Magyar nyelv.
Ezzel e megodással lehet rá varázsolni?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
arpadmagic
csendes tag
Sziasztok
Innen http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=G4A letöltöttem a ROM Oficial Jiayu.es 20130907-000001-20130816-151656 romot.
A Jbart mastert végigfuttatva nem jelenik meg a magyar nyelv. Mi lehet a gond?
-
hzx0
aktív tag
Ha mtk teló. Engedd rá a 4est. Én nemrég csináltam egy Spedrumot 4.0.3 de ezekbe csak kamubol van bele irva. Kinézetre menü meg minden 2.3as 80% ban magyar lett
-
gabomail
csendes tag
Nem magyarosított itt senki 2.3.5 -ös ROM-ot? Egy Vodafon-os telefont korábbi hozzászólásban kérdeztek, de arra sem érkezett válasz.
-
hunaqua
addikt
válasz
muchacoado #193 üzenetére
Felraktam egy másik gépről,most jó!
-
gabomail
csendes tag
A GB (2.3.5-ös Rom-hoz) valakinek ötlete a magyarosításra?
-
hunaqua
addikt
válasz
muchacoado #190 üzenetére
Felrakom az eredeti Rom-ot,hibátlanul működik minden.Átküldöm a Jbart-on,lefut tökéletesen.Felrakom,nagy booodogcág ,majdnem minden Magyar! Újraindítom,akkor már nincs képernyőzár ill. nincs meg a grafikája.A nagy semmit lehúzom,akkor felold tökéletesen
Más meg minden jó! Szerintem abban akar valamit fordítani,ami nem sikerül,és itt lesz valami gubanc vele. -
hunaqua
addikt
Nem jön össze a P780-ra a Xiaomi Magyarrá tétele,ill tökéletesen lefordítja a Jbart,de eltűnik a "képernyőzár".
Csak a képernyő van az órával,még feloldani is lehet,csak nincs meg az ikon.Rábökök a helyére,lehúzom és működik is.A többi dolog meg tökéletes....nem értem egyszerűen,hogy a Jbart mit változtat meg.
-
gabomail
csendes tag
Az új verzióval is próbáltam. De nem sikerült. ICS vagy JB romokhoz meg tudtam csinálni, de GB-hez nem akar össze jönni. Van akinek sikerült? Hogyan? Leírás GB-ről nincs.
-
gabomail
csendes tag
Android 2.3.5 (MAUI.11AMD.W11.37.SP.V6.P2.2012/03/16) GB romot szeretnék magyarosítani. Online módban nem tudok magyart kiválasztani. Offline módban megoldható? Hogyan?
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
muchacoado #183 üzenetére
Oké!
Ez azt jelenti hogy telefonra fel kell tenni és kiderül
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
muchacoado #181 üzenetére
Oké!
Köszi a gyors választ. Még annyi lenne a kérdés hogy ha egy romot magyarítottam akkor azt megtudom valahogy nézni felrakás előtt hogy tényleg magyarul is tud?
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
A jbart-l próbálok magyarítani és a SETTING-be nem tudok magyar nyelvet és időzónát állítani. Nálam csak üres hely marad mikor megnyitom.
Mi lehet a gond?
-
Lampard19
tag
válasz
muchacoado #176 üzenetére
Megőrülök ettől, hogy azt se tudom menne e vagy sem a rom, mert elkezdeni se tudom. Hogy kerül bele a listába a magyar nyelv??? Hihetetlen, evvel a programmal akarom lefordítani a szoftvert de magyar nyelv sehol.
Beleraktam notepaddel úgy ahogy a readme írta hogy "url::", beleraktam anélkül is, de ez semmit se csinál. Ha ez egészet kitörlöm akkor is ugyanazok a dolgok vannak a listában.Valaki eltudná mondani, hogyan fogadná el??
-
Lampard19
tag
válasz
muchacoado #176 üzenetére
Igen azt szerkesztettem, mondjuk csak egy vacak jegyzettömbbel próbáltam, de sehogy se lett jó.
Megpróbálom majd a notepaddal délután. Van esetleg más is amire vigyázni kell mert más lett? -
muchacoado
aktív tag
válasz
Lampard19 #174 üzenetére
hungobungo levette rólunk a kezét, ő megmutatta a helyes irányt, innen már egyedül kell boldogulnunk
Viccet félre téve a Jbart a fejlécben levő leírás óta nagyon sokat változott, fejlődött, ráférne egy frissítés
jBART-master\data\settings\repo.android.v4.main.conf amit keresel.
A fájl szerkesztéséhez ajánlom a Notepad++ progit.
-
Lampard19
tag
Segítsetek légyszives, szereték magyarítani de a leírást követve még elinduli se tudok.
Egyrészt nincs is olyan fájl amibe beilleszteni kellene, de a settings pipái alapján nyilván a mainf-be kell tenni, de azt próbálom mindenféle módon beilleszteni, de a listámban akkor se lesz ott a magyar nyelv androidra.Hogyan kell a listába betenni a magyar nyelvet??
Utána jön, hogy a settings-ben a languages-t magyarra meg az időzónát valamire, na az a két rublika pedig üres. Semmit se lehet ott választani bele.
Első két lépés messze a megoldástól, pedig a többi része sem tűnik nehéznek de érdekes, hogy még elindulni sem tudok.Egy kis segítséget kérnék. Köszi.
-
muchacoado
aktív tag
válasz
#18193920 #172 üzenetére
Plusz mindenképpen a legfrissebb Jbartal csináld, én most ezzel optam hogy a múlt havi jbart lefordította ugyan de hibákat dobált a kész rom. a legfrissebbel sikerült hibátlanul.
-
M1Bali
tag
Sziasztok!
Link:
Ezt a romot szeretném magyarítani, de sehogy sem sikerül.
Pedig másikat már sikeresen lefordított nekem, igaz az nem miui volt.
Lehet hogy hiányzik belőle valami, vagy én vagyok hozzá béna???
Valakinek sikerült esetleg ezt magyarra bírnia? -
muchacoado
aktív tag
Ok köszi! Csak hiányoltam az "online" és a "local" füleket a széléről de ezekszerint már nincs benne:
http://i.imgur.com/LY4w2si.png
-
Upo
addikt
válasz
muchacoado #165 üzenetére
-
Upo
addikt
Nem lehet hogy sérült a zip? Winzip-winrar-7zip-el megnyitnám és egy tesztet lefuttatni hogy hibátlan-e?
G3S friss romot átküldtem a jbart-on, letölthető:
http://logout.hu/tema/jiayu_g3s_mtk6589/hsz_2185-2185.html
(Ha nem megy a letöltés akkor át kell húzni saját drive-ba és onnan megy)
vagy
https://www.dropbox.com/s/bxnwy0lz1wtx1se/Stanner_mod_20130813_V1.3_translate_hu.zipNekem is ez van most fent.
-
Vicu21
tag
válasz
muchacoado #164 üzenetére
már két kártyával is megpróbáltam
semmi
-
muchacoado
aktív tag
Egyébként erre válaszolna valaki?
-
Vicu21
tag
Sziasztok,
segítség kellene.
Jbartttal már fordítottam és frissítettem is rom-ot, az egy kpt a5-ös volt. Most lecseréltem a telefonomat, jiayu g3s-em van, minden lépést végigcsináltam, ahogyan le vagyon írva és csináltam régebben is, de nem jön össze.
újraindul a telefon recovery-ben kiválasztom az update.zip-et és azt mondja, hogy E:can not mount /sdcard/update.zip.
Mi lehet a gáz?
köszönöm előre is a válaszokat -
paolinho
őstag
Egész pontosan EZZEL A MÓDSZERREL együtt sikerült a gyári ROM-ot lefordítani.
-
paolinho
őstag
colonia: igen, lehet, én ezzel magyarosítottam a csajszim G2-jét.
Ezt még szokta Hungobungo javítgatni, vagy a nyelvi frissítés megrekedt a májusi állapotnál (ami a semminél azért még mindig jobb)?
-
colonia
senior tag
Sziasztok!
Visszaolvastam de nem találtam rá választ.
Lehet ezzel a módszerrel a Jiayu G2 MTK6577 RAM 1GB-os változatát magyarosítani?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
105kacsa
őstag
válasz
muchacoado #157 üzenetére
Neked sikerült magyar nyelvet rakni a miui v5-be ezzel?Milyen telefonra?
-
muchacoado
aktív tag
válasz
muchacoado #156 üzenetére
Sikerült!
Tehát a miui v5 fordításához a "repo.miui.v4.main.conf" fájlba ezt a sort kell beilleszteni:
github::vagyula1/miui-v5-hungarian-translation-for-miuiandroid=hun miui v5
-
muchacoado
aktív tag
válasz
muchacoado #154 üzenetére
mármint a miui v5
-
muchacoado
aktív tag
válasz
f.attila16 #149 üzenetére
Nekem sem sikerül, lefut minden szépen, de csak angol/kínai lehetőség van.
-
Upo
addikt
Van egy másik fordító is, magyar fejlesztés.
http://www.androidlangproject.com/
Felraktam, és van benne egy rakat Lenovo app-hoz is magyar string, xml formátumban.
Nem tudom hogy lehet-e átemelni dolgokat oda-vissza, aki jobban vágja a témát belenézhetne. -
pach-adams
tag
Neki ugrottam még egyszer és tüzetesebben átolvasva a kommenteket rájöttem a nyitjára.
Most ott tartok hogy kamera, galéria és hasonló appok magyar nyelven szólnak,viszont a rendszer beállítások sajnos angol nyelven maradtak :/ -
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Nekem egy Goophone X1-em van, amin jelenleg nincs magyar nyelv.
Próbáltam követni a leírást, de sajnos nem sikerült összehozni a dolgot.
Ha valakinek elküldöm a CWM recovery-ből készült mentésből származó system.ex4.tar állományt, akkor össze tudná hozni a magyarosítást?
Nem kérném ingyen!Kérem segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
lo A. ELŐFELTÉTELEK, ELŐKÉSZÜLETEK=========================================================1. Telefonra CWM vagy TWRP...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest