Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Dominó85

addikt

válasz hun_gery #11 üzenetére

Először is gratulálok a készülékhez és a cikkhez. Én időközben rájöttem, hogy a G3 külsejébe szerettem bele, de a G3S belseje is nagyon vonzó. ;] Azaz ha nem lennék pénzmag hiányában már G3S tulaj lennék... A G4 nálam ki fog maradni az egyéni fogyasztói kosaramnak nem felel meg egy két ponton. Természetesen ettől függetlenül egy igen faxa készülék.

A G3-as képekhez annyit fűznék hozzá, hogy a képek 90%-a a gyári kamera szoftverrel lett készítve. A cikkembe külön albumba is helyeztem az általad említett progis képeket. Meg mondom az őszintét, nekem egyik agyonhájpolt apk sem nyerte el a tetszésemet. A ProCapture Pro például élesebb, de mélyebb tónusú (ergo kisebb fénytartományú) képeket készít. A Camera FV5 Pro egy szemen szedett hazugság és az ISO értéket növelve az esetek 99%-ában rosszabb képek születnek, mint a gyári apk-val. Ezeken kívül kipróbáltam még vagy 20 ilyen progit (Snapshot, ICS+, JB+, Camera HD stb...).

Még egyszer köszi a tesztet. Szuper és átfogó lett. :K

Új hozzászólás Aktív témák