- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Vidék is van, meg Voda-s kártya is. Csak G4 nincs...
(még)
Egyébként pont olyan helyen lakok (46.33736; 17.76893) ahol Telenor, még szabad ég alatt is elvétve talál 3G-t. Beltérben neg legtöbbször a 2G-t is eldobálja. A szomszédnál a T-Mobile-os iPad Mini-t az udvaron ülve, vagy beltérben az ablak mellett tudja a kiscsaj (25) 3G-n használni. Nekem röhögve lépkeg 2-3 csíkkal a mobilnet modemen. (Huawei) -
Saccco
nagyúr
Nincs esetleg egy kis vidék, meg egy vodás kártya kéznél?
Valami olyan helyen kellene tesztelni, ahol a Tmo vagy Tele csak edge (e) jelet mutat, ha minden szép és szuper akkor a vodának ott 3G vagy H jelet kellene adnia.
Van rá mód?
Ui.: Az engineer módban jelölt támogatás kevés az üdvösséghez. (lásd Hero H7500+)
-
CoolBoy323
nagyúr
Biztos én tudom rosszul, de az első szériák nem tudtak OTG-ül, és azoknál nem világítottak a gombok! DE ezt javították, és már van OTG, és világítanak is a gombok... nem??
-
janez
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam a tesztet. Van olyan fórumtag, aki már birtokol, használ is ilyen készüléket?
Lassan fél éves a G3, semmi különös gondom nem volt vele. Tökéletes melós telefon.
Úgyértem munkában is ezt használom.
-
vegyszer
addikt
Ha egyszer fent szerepel, hogy:
Jó hír a vidéken mobilinternetezésre Vodafone-t használóknak, hogy a készülék támogatja a 900 MHz-es frekvenciát is, amit a piros szolgáltató több helyen használ adatkapcsolat céljára.Akkor alant miért ez szerepel:
Hálózatkezelés:
WCDMA:2100MHz
GSM:850/900/1800/1900MHzNem pont a WCDMA 900MHz megemlítését jelentette az első gondolat?
Alapos leírás, szép munka!
(és príma echte kínai csoda) -
Dominó85
addikt
Először is gratulálok a készülékhez és a cikkhez. Én időközben rájöttem, hogy a G3 külsejébe szerettem bele, de a G3S belseje is nagyon vonzó.
Azaz ha nem lennék pénzmag hiányában már G3S tulaj lennék... A G4 nálam ki fog maradni az egyéni fogyasztói kosaramnak nem felel meg egy két ponton. Természetesen ettől függetlenül egy igen faxa készülék.
A G3-as képekhez annyit fűznék hozzá, hogy a képek 90%-a a gyári kamera szoftverrel lett készítve. A cikkembe külön albumba is helyeztem az általad említett progis képeket. Meg mondom az őszintét, nekem egyik agyonhájpolt apk sem nyerte el a tetszésemet. A ProCapture Pro például élesebb, de mélyebb tónusú (ergo kisebb fénytartományú) képeket készít. A Camera FV5 Pro egy szemen szedett hazugság és az ISO értéket növelve az esetek 99%-ában rosszabb képek születnek, mint a gyári apk-val. Ezeken kívül kipróbáltam még vagy 20 ilyen progit (Snapshot, ICS+, JB+, Camera HD stb...).
Még egyszer köszi a tesztet. Szuper és átfogó lett.
-
smkb
őstag
A masnis házas kép csak nem Szabadka és Tompa közt készült? Jártam azon a szakaszon jópárszor... mindig megcsodáltam eme ízléses remekművet. Amúgy a kameramodul sajna szerintem pocsék. A külföldi tesztekben is mind ez volt sajna a vélemény.
-
agoka07
senior tag
köszönöm!
Egy kérdés, valamivel nem orvosolható a kamera képek színe?
-
hun_gery
aktív tag
dupla
-
törölt tag
Szia, ha jól értem mindkét SIM tud 3G-t és te választod ki, hogy melyikről menjen a net? Nekem azért lenne fontos, mert a céges lenne a 3G-s, de nem biztos, hogy értékelik, ha micro-sítom...
-
bigrock
addikt
Köszi a tesztet,
kb. ilyesminek kellett volna lenni a MA-s G4 tesztnek is, de az inkább Átlag Polgár-ék részére készült.
Milyen custom ROM-ot hegesztettél rá? -
Ez a belső tárhelyes trükk nem más, mint a belső ROM alapértelmezett partícióinak átkonfigurálása, a data partíció átméretezése.
TMK platformon előszeretettel alkalmazzák.hun_gery!
Megkérdezhetem, hogy a dual sim ringer honnan van? nem találtam a guglival semmit erre vonatkozóan.
thx. -
BullZeye
veterán
egy egyszerű trükknek köszönhetően az egész belső tárhely a programokat várja
Ez Androidos trükk, vagy csak a Jiayu G4hez?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia