- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
No megvolt a túra. Túléltem!

-
z0d1AK
nagyúr
-
bacsis
Közösségépítő
-
Huma
addikt
-
z0d1AK
nagyúr
-
Huma
addikt
Kb péntek 22:00-kor van indulás. Másnap 18:00-ra kell visszaérni. Aki akar, ott aludhat és vasárnap reggel van reggeli meg eredményhirdetés.
Szóval a pénteki és vasárnapi nap nem teljes nap. -
danih
veterán
Izé, miért tart egy 20 órás túra három napon keresztül?
Vagy benne van a "ráhangolódás" és a "levezetés" is?
-
Huma
addikt
-
- = Zk = -
félisten
na sicc innen de qrva gyorsan!!!...

-
Huma
addikt
20 óra totyogás, vagy azért lenne benne tempó
?Az elején még van benne tempó.

-
Cthulhu Dawn
őstag
20 óra totyogás, vagy azért lenne benne tempó
? -
Kassadin
addikt
-
Huma
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
jól hangzik de a térdem feladná a 14 óránál többet sétálást.

-
Dr. Romano
veterán
Igazad van, valóban ideje lenne kiszakadnom a monitor mögül, a radiátor is nyomja a hátam és a gép is rám fújja a meleget + mindig csak a monitor gyártóját látom magam előtt.

-
zoo8800
veterán
-
Huma
addikt
És ez miért tart vissza? Ha nem egy csapatban leszel velem akkor lehet, hogy kb 3 másodperc erejéig fogsz látni engem 10 méter távolságból.
Ráadásul engem mindenki szeretne személyesen is megismerni.
Írd inkább azt, hogy lusta vagy és nem akarsz kimozdulni a monitor mögül. Az hihetőbb.
-
Dr. Romano
veterán
"Én valószínűleg ott leszek."
Kár pedig mentem volna

-
Huma
addikt
-
Phvhun
őstag
Mikor lenne a következő? Sajnos az a gond, hogy eléggé rossz az állóképességem, nem tudom mennyire fognálak vissza titeket.
-
Lauda
titán
-
Huma
addikt
-
Lauda
titán
-
Huma
addikt
Nagyon ritkán volt lehetőségem egyedül északa erdőben mászkálni, de nagyon nagyon élveztem mindig is. Nem tudom hogy hogy lehetne megoldani egyébként ilyet, ahol szép is a táj ( vagyis nem buzótos túlzottan, ugyse látod
), és biztonságos is egyedül bóklászni. ( itt megint nem arra gondolok, hogy a terep milyen, hanem hogy megtámad-e egy két vadember vagy állat )Állatól nem nagyon kell félni. Az erdőben meg nem hiszem, hogy rablókkal akadnál össze. Max egy vadász lő le.

Gyere el majd a MATT-ra és kiélheted az éjszakai bóklászási hajlamodat.
-
Phvhun
őstag
Nagyon ritkán volt lehetőségem egyedül északa erdőben mászkálni, de nagyon nagyon élveztem mindig is. Nem tudom hogy hogy lehetne megoldani egyébként ilyet, ahol szép is a táj ( vagyis nem buzótos túlzottan, ugyse látod
), és biztonságos is egyedül bóklászni. ( itt megint nem arra gondolok, hogy a terep milyen, hanem hogy megtámad-e egy két vadember vagy állat ) -
Huma
addikt
-
Kassadin
addikt
Ismerve népszerűségedet hamar átváltozna a túra vadászattá.

-
Huma
addikt
Amúgy ezeket szoktam csinálni a túrákon:
Kb a túra harmadánál elfáradok és onnantól kezdve folyamatosan (ez kb 12 órát jelent) rinyálok és panaszkodok, valamint 2 percenként megkérdezem, hogy mikor érünk már oda.
Aztán a csapat morálját tovább rombolom azzal, hogy megeresztek valami igazán szellemes poént a barátnőm felé amin besértődik és kb 6 órán keresztül egy szót sem szólunk egymáshoz.
Amikor épp lendületet kapok, más pedig pont mélyponton van akkor elkezdem cikizni, hogy puhány. Ez már hagyomány.
Csak, hogy ne érjen senkit meglepetés ha velem együtt akar túrázni.

-
D1Rect
félisten
-
z0d1AK
nagyúr
-
Huma
addikt
Össze-vissza. Valami hegyvidékes területen szokták tartani.
-
Brutális eb
addikt
-
z0d1AK
nagyúr
Helyileg amúgy hova szokták lerakni ezeket? Mert ha mondjuk Sopron, akkor nekem nem annyira nyerő utazni összesen vagy 20 órát, hogy a két vonat között sétáljak másik 20-at.

Nyugi, a való világban minden fordítva van, mint a filmekben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Huma
addikt
Okés. Úgy lesz!
Gondoltam jobb ha időben elkezdem népszerűsíteni. Így több az esély, hogy valaki kedvet kap hozzá.ui:
Az ne tartson vissza, hogy az én avatarom kinyírta a tiedet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#8) - = Zk = -:
A puding próbája az evés.
-
z0d1AK
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
-
Huma
addikt
-
D1Rect
félisten
-
Huma
addikt
-
z0d1AK
nagyúr
Mikor lesz?
-
Brutális eb
addikt
Túlélő túra?
Lejárhatom a lábam?Maradok a saját ser+füst+cunci kombomnál ami ilyen melegben szintén igazi túléléstúrát jelent.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi az invitációt azért.

-
EczkE
veterán
-
Huma
addikt
Aki eljön az kap egy "Huma the Best!" feliratú kitűzőt. Vagy adhat egy pofont.
Szabadon lehet választani.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No de viccet félretéve. Szerintem mint majd mindent, ezt is érdemes legalább egyszer kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 256GB 12GB RAM Graphite Karcmentes állapotban 2027.05.15-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?