Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Enyim 12 ledes.
Mondjuk ez nem mond semmit, led és led között is sok különbség van. Három darab AAA elemmel működik, szal ilyen hiperkompakt kiszerelés, és fél évig bírta a rendszeres éjszakai használatot, úgyhogy nagyon takarékos.
De egyebet nem tudok mondani róla, mert a csomagolásán nem volt semmi konkrét adat föltüntetve. Anyám csak úgy vette valamikor, hogy majd csak jó lesz sötétben szereléshez, vagy kecskékből kullancskiszedéshez éjjel. Tényleg elég szórt a fénye, úgy 10 méterig ellátni vele, úgyhogy hagyományos izzóhoz képest haloványnak tűnik, de hozzászokva egészen használható. Mondom, szaladni lehetne vele az erdőben - ha ösvény van, akkor meg pláne.Na, mennyibe került a tied? Szerintem nem néznénk hülyének

Amúgy ja, rendes futásra gondoltam
Amikor egyedül megyek túrázni, én mindig futok, hogy minél többet bejárhassak. Közelsége miatt a Naszályt részesítem előnyben, és Vác belvárosából a csúcsig általában, már ha megyek, futni szoktam. Jó, 20 km után már én sem nagyon bírom, de ha lejtő van, akkor mégis nyomás, visz a gravitáció... (Megjegyzem, nagyon ritkán túrázok, csak itt a parasztmunka kondiban tart. Ha csak kitrágyázom a karámot, már vagy 10 km-t mentem talicskával, de a legelőn amúgy is rendszeresen kilométereket futok, ha valamiért ki kell menni.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- ASUS RTX 2060 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk ez nem mond semmit, led és led között is sok különbség van. Három darab AAA elemmel működik, szal ilyen hiperkompakt kiszerelés, és fél évig bírta a rendszeres éjszakai használatot, úgyhogy nagyon takarékos.