Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Szerintetek volna kereslet egy Huma babára? Természetesen beszélne. Ha megnyomnád akkor mondana valami idegesítő baromságot. A drágább verzióban lenne mozgásérzékelő és csak úgy random beszólogatna ha érzékeli hogy van a közelben valaki.
Egyébként megint volt egy nagyon furcsa álmom. A világban mindenféle anomáliák keletkeztek. Pl egy emberből egyszerre több lett. Mintha a párhuzamos világok közötti "fal" elkezdett volna leomlani. De csak én láttam a környezetemből ezt. Fájt is a fejem amikor felkeltem reggel. Pedig ilyen kb évente csak egyszer szokott lenni.
-
Huma
addikt
Azt álmodtam, hogy egy hernyó vagyok és miután bebábozódtam, pillangó helyett hernyóként bújtam elő. Ez jelent valamit az álmoskönyv szerint?
-
Huma
addikt
Tegnap alkottam a t-mobile online ügyintézésnél egy kicsit. Operában folyton szétesett az oldal ezért kénytelen voltam krómozni. Abban is háromszor kilépett meg technikai hibákat dobált a honlap, de sikerült aktiválnom 1GB netet. Wow.
Amire azért volt szükség mert le voltam korlátozva 32Kb/sec-re és nem akart play-ről letöltődni egy program (Helium) amivel vissza tudtam volna rakni a letörölt programjaimat. Amik azért törlődtek mert újraraktam a telefont mivel folyton lefagyott. Természetesen rossz androidverziót raktam rá véletlenül, de működik, szóval inkább nem piszkálom.Mindenesetre bementem ma az ügyfélszolgálatra, hogy megkérdezzem, hogy mi a helyzet az előfizetésemmel, mit csesztem el (mert a honlap figyelmeztetett hogy hűségidőm van és hogy tutibiztos hogy ez meg az, de nem bírtam bővebb infót összeszedni mert nem töltődött be semmi). Kérték a személyimet is amit nem találtam, pedig a kezemben volt amikor beléptem mert előrelátóan kikészítettem. Körülbelül az ötödik zsebem átkutatása után (pénztárca, telefon kiszedés, átnézés is megvolt) megtaláltam.
Mint kiderült azért nem találtam (és nem is működött) a megszokott egyszeri limitbővítés mivel megszüntették az én díjcsomagomra. Ráadásul másfélszeresére emelték az árát ami nem semmi.
Most jelenleg kb 4600Ft-ot fizetek havonta 1200MB netért. Mivel eddig kb háromszor telefonáltam kb 9 hónap alatt a telefonnal ezért tényleg csak a netért fizetek ennyit. Kérdeztem hogy nincs e olcsóbb díjcsomag aminél csak a netért fizetek, de nincs. illetve van. 30MB net és afölött minden megkezdett 10MB letöltésért 195Ft-ot számolnak fel.
Nem kicsit lehúzás. Miért nincs olyan díjcsomag, hogy fizetek a netért és a telefonálásnál meg csak a lebeszélt percek után kell fizetni?
Röhej, hogy olyan dologért szednek pénzt amit nem is használok.
Persze köthettem volna sima mobilnet csomagot is telefonszolgáltatás nélkül. De az meg számomra nagyon furcsa lenne. Egy telefon ami kb mindenre jó csak éppen telefonálni nem lehet vele? Persze lehet hogy én vagyok a hülye. Gondolkodom rajta hogy áttérek ilyen telefon nélküli csomagra.
Ott már 3GB-ot kapok 3200Ft-ért. (ez a legolcsóbb) És ráadásul nem 32Kb/s-re hanem 128Kb/s-re korlátoznak le ami már egész használhatónak tűnik.szerk:
Ja és a hűségidős sz@rságot végül nem kérdeztem meg mert elfelejtettem. Szóval remélem nem lesz semmi probléma. Mondjuk nem gáz ha ki kell fizetnem mivel csak azért kötöttem hűséget hogy ingyé legyen a sim kártya. Ami azt jelenti hogy a szerződés felbontása esetén valami 5e-t ki kell perkálnom és kész. -
Érdekes ember lehetsz, az biztos.

Fodrászhoz én sem járok már, sok éve, eddig mindig csak eltolták a hajam....akár kihez mentem....amúgy is csak a végéből kell levágni, ahhoz meg nem kell nagy tudomány...
"Én az a típus vagyok aki azt a ruhát veszi fel ami épp a kezébe esik induláskor."
Remélem eddig csak a saját ruháid akadtak a kezedbe, mert lehet egy szoknya vagy egy top nem állna túl jól.
Milyen szégyenlős vagy, pedig te alkottad azt a remekművet, ami a fejeden van, még az is lehet, hogy új stílust teremtenél vele.

-
Huma
addikt
"És most hogy mész emberek közé?"
Torzan.
Eddig is én csináltam a hajamat. Legalábbis egy ideje. Utoljára talán hat éve volt hogy fodrászhoz mentem. De ott is csak simán letolattam kb egy centisre oszt kész.
Az igazítást szoktam a nővéremre bízni. De elég béna benne, szóval nem vagyok vele túlzottan kisegítve.
Én az a típus vagyok aki azt a ruhát veszi fel ami épp a kezébe esik induláskor. Ha az egy rövidnadrág és egy zakó akkor szívás.
Amúgy egyszer voltam így fényképésznél. Alul szandál és rövidnadrág. Felül fehér ing, nyakkendő és zakó. Mondta is, hogy érdemes lenne egy teljes alakos fényképet is készíteni.
Szívesen megmutatnám hogy hogy nézek ki jelenleg, de inkább mégsem.

-
És most hogy mész emberek közé?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyszer megnyírtam öcsémet, hosszú volt nagyon a haja én meg ollóval ritkítottam. Aztán letoltam nullással, de nem teljesen kopaszra akarta... de az lett végül...És, hát ilyen kráterek lettek a fején, mert túlságosan belenyírtam az ollóval....azóta se követtem el hasonlót.... Mondjuk magamon nem csináltam ilyet, mert mindig hosszú volt a hajam....
Eddig ki csinálta a hajad?
Sapka ügyben nem tudom mi lenne a jó. Attól függ milyen típus vagy.... Mert, ha mondjuk öltönyben jársz ahhoz hülyén mutat a baseball sapka...pl....bár nem vagyok egy Lakatos Márk csak gondolom.....

Mondjuk azért szívesen megnézném ezt a frizurát, biztos sok idő mire megnő.

-
Huma
addikt
Lenyírtam a hajam. Teljesen egyedül!!!
Egész jól sikerült.Tud valaki olyan sapkát ami nem meleg, de eltakarja a haj nagy részét, hogy ne látszódjon?
-
Huma
addikt
Ma szerepelt a sátán az álmomban. Pedig nem is vagyok vallásos. Négyen szerepeltünk az álmomban és valahányszor sorozatos szerencsétlenségek történtek, elkezdtük kutatni a sátán jelét. Akin megtaláltuk, abban rejtőzött valamilyen formában. Volt hogy egy féregszerű kígyót kellett kitépni valakinek a testéből. Volt hogy fekete vért öklendezett fel.
Egyszer engem is megszállt az ördög. Elég kellemetlen volt.Tegnap telefont telepítettem. Lehet amiatt álmodtam ezt.

-
Csak mindig az evéssel jönnek, bár nekem eddig még nem volt hatással az álmaimra, csak a hasam fájt tőle....
Viszont, ha nézek valamit, ami nagyon érdekel, akkor szoktam róla álmodni, főleg, ha valami valóságtól elrugaszkodott dologról van szó.
Olyan szokott még lenni, hogyha játszok (pl.: Dragon Age, Witcher stb..), akkor nem tudok rendesen aludni, meg ezzel álmodok... harcolok egyfolytában....hozzáteszem, ehhez elég sokat kell játszanom.....
Rám elég nagy hatással vannak a mindennapok dolgai, amiket csinálok, sokszor álmodok olyanokkal, amiken agyalok.....Lehet, te meg ilyen dolgokról fantáziálsz, és visszaköszönnek az álmaidban?Másik dimenzió...hm...erre még nem is gondoltam, nem is értem miért nem.
-
Huma
addikt
Igen. Én is csak azt hallom, hogy nem szabad. De azt hogy miért, nem tudja senki. Legalábbis nekem nem árulják el.
"Lefekvés előtt eszel, vagy ilyen jellegű filmet nézel, esetleg olvasol?"
Nem. Amúgy az evés nem hiszem hogy nagyban befolyásolná a dolgot.
Viszont szeretek ilyesmiket álmodni. Érdekesek, kiszakítanak a hétköznapokból.A legvalószínűbb az hogy ilyenkor egy másik dimenzióba kerülsz és befolyásolod az ottani dolgokat.
-
-
Huma
addikt
Fémből van. Szerintem hülyeség hogy nem lehet fémet használni.
Ma egyébként elég érdekeset álmodtam. Egy koporsószegtől manóvá változtam és átkerültem egy másik világba ahol rengeteg furcsa lény volt és gyakran ölték egymást. A vadonban találtam egy tévét amin átláttam ebbe a világba és mogyorót dobáltam egy kislánynak. És sorolhatnám még egy darabig. Volt benne szörny, boszorkány, spéci technológia.
-
Huma
addikt
Kaptam tegnap egy ajándékot. Egy teatojást.

-
exabit
tag
-
Huma
addikt
Paprikaspray sajnos nem legális. Kénytelen voltam megmutatni mert kiszúrta a röntgen.
"Megértem mondjuk hogy rengeteg elfuserált egyénnel hozza őket össze a sors és ez kiöli belőlük"
Ez most célzás akart lenni?
"Boldog szülinapot"
Köszönöm! Reméljük még hosszú és szép élet áll előttem. Még van egy rakás ember akiknek az idegeikre kell mennem. Szóval küldetésem van.Humor:
Mi a különbség a kisgyerek és a mák között?
- A mák nem ordít, ha darálják.
- A mákot nem lehet vasvillával rakodni. -
exabit
tag
Hihetetlen hogy mennyire eltérő dolgokat érzünk humorosnak.
Nem jön be: pl. Brian élete, P. G. Wodehouse, Eddie Murphy, Jim Carrey (kivétel a Minden6ó)
Jöhet: pl. Rowan Atkinson, Flashman, Rejtő
Hihetetlen hogy amikor még kicsi voltam akkor a Benny Hill is a bejött kategóriában volt. Ezt az eltévelyedést a magzati korban elszenvedett gumikalapácsos ütéseknek tudom csak tulajdonítani, annyira elképzelhetetlen ez mai szemmel nekem.
Mondjuk a moderátorság és a humorérzék összeférhetetlen dolgok: képzelj el egy koncentrációs tábor parancsnokát egézséges humorral. (Megértem mondjuk hogy rengeteg elfuserált egyénnel hozza őket össze a sors és ez kiöli belőlük)Boldog szülinapot: több van még hátra mint előre? Vagy már minden nap ajándék és tartós tejet se veszel?
Hogy vették el tőled a paprikasprayt: megmutattad nekik? Én úgy tudom hogy a paprikaspray az legális, a CS és társai azok amiket csak a sünök használhatnak.
-
Huma
addikt
A rendőrök elvették a gázspray-met (vagy hogyan is kell ezt írni). Még egy olyan ország nincs ahol ilyen idióta törvények vannak. Acélbetétes bakancsot lehet hordani (egy rúgással simán ki lehet nyírni valakit), de gázspray-t, amivel sérülésmentesen harcképtelenné teheted a támadódat, nem. A törvény szerint az a jó ha súlyos sérüléseket okozol a másiknak. Magyar törvények...
Mondjuk azok után, hogy betiltották a golyóálló mellény viselését, már nem csodálkozom semmin. Ennél már csak az volt nevetségesebb mikor az úszószemüveg viselését tiltották be, asszem a törököknél.
Ezek passzív támadóeszközök. Nagyon veszélyesek. Naponta több száz embert vernek agyon golyóálló mellénnyel és úszószemüveggel. -
Huma
addikt
Ma van a szülinapom. Egy ajándékot sem kaptam. Még egy sütit sem.

Vettem a boltban egy kókusz kockát és ráképzeltem a gyertyát. -
Huma
addikt
Most leltem rá a Mensa Academy mobilos verziójára. Ha tudtam volna hogy androidon is megjelent akkor már rég megvettem volna és vagy 180-as IQ-m lenne az állandó agytréningtől. Most meg kényszerűségből kénytelen vagyok a 160-as IQ-mmal senyvedni.

-
exabit
tag
Jó a humorod, gondoltam dobok pár magas labdát, de nem vetted a lapot.

Én boltban inkább afféle erőltetett menetben cikázok, életveszélyes manővereket téve a bevásárlókocsival. A legutóbb az önkiszolgáló pénztártól kifelé jövet sípolt be a kapu (az RFID csipet nem deaktiválta gép amikor lehúztam a csokit), amit persze észre se vettem - mert annyira elmerültem gondolataim tengerében - és mentem tovább. A biztonsági őr szaladt utánam és eléggé zavarban voltam akkor: mindenki engem nézett.
Amúgy se szeri se száma az ilyen történeteknek, annyira szórakozott vagyok (Ami persze az én szakmámban is súlyos fogyatékosságnak számít.) Ismerős amiket írsz: a tájékozódási képességem legendásan rossz; még nem jártam olyan túrán ahol ne tévedtem volna el: Volt hogy egy bácsi jött értem a terepjáróján mert észrevette a látcsövével hogy valaki a tanyájára tévedt és gyorsan el akart takarítani onnan. Vagy amikor rossz irányba indultam el és így az összes indulóval találkoztam akik mind jót nevettek, rajtam a szerencsétlenen. Ha leteszek valamit és 10 másodperc múlva fel akarom venni már nem tudom hol volt. Teljes jóhiszeműségem hitében cselekedve tudok oltári bunkónak, faragatlannak tűnni mások szemében: nem is értem mi problémájuk volt a kuratóriumnak azzal amikor a nyári kánikulá idején megrendezett ösztöndíjátadáskor beviharzottam a puccos rendezvényükre rövidnadrág póló kombóval, kezemben egy reklámszatyorral amiben elsüllyesztve a borítékot már léptem is le. Azóta szerencsére utalnak, nem tudom ebben mennyi részem volt.
-
Huma
addikt
válasz
greenity
üzenetére
Én nem szeretek semmit sem elsietni.
Egyszer az egyik közértben a hentespultnál kértem 20dkg sajtot. Egy fiatal csajszi volt a pult mögött. Levágott egy darabot és pontosan 20dkg lett a súlya. Ott örömködött rajta. Tök vicces és aranyos volt ahogy egy ilyen apróságnak örült.
Egyszer úgy köszöntem el egy vak embertől hogy viszontlátásra. Utána fél napig ezen rágódtam.
A kolesz konyhájában volt egy oszlop. A mögött volt egy csaj akit nem vettem észre és mikor rám köszönt megijedtem. De mivel illedelmes vagyok automatikusan visszaköszöntem, viszont a meglepetéstől és az ijedségtől elfelejtettem kontrollálni a hangerőt és kb ordítva köszöntem vissza.
Meg amikor egyszer fasírtot sütöttem a koleszban és kigyulladt a tűzhelyen (elektromos volt) az olaj mert ráfolyt. Egy csaj meg pont akkor lépett be mikor a serpenyővel püföltem a félméteres lángokat. Annyit mondott hogy majd később visszajön és gyorsan kifordult onnan.
Vagy amikor felszálltam a buszra Keszthelyen (Budapestre akartam menni) és kértem egy jegyet Keszthelyre. Amikor meg közölte a sofőr hogy jelenleg ott vagyok, lefagytam és nem jutott eszembe hogy hová is akarok menni. Szerencsére a sofőr kisegített.
-
Huma
addikt
válasz
greenity
üzenetére
Egyszer mondtam a nővéremnek, hogy ismerek egy rövidebb utat hazafelé. A kb 15 perces gyaloglásból így lett kb 30 perc.

(#133) exabit:
Mé pont annak?Más:
Egyszer megkérdeztem a közértben az eladót hogy hol vannak a zöldségek. Úgy hogy kb 30cm-rel a zöldséges polc előtt álltam.A Westendben valamelyik boltban volt egy kaktusz amiről nem tudtam eldönteni hogy műanyag vagy igazi. Nagyban vizsgálgatom, épp készülöm megtaperolni mikor észreveszem hogy ott van egy cetli amire írva van valami. Ez volt ráírva: "Igen. Ez igazi és nem műanyag. Kérjük ne fogdossa."

Meg van egy olyan szokásom, hogy amikor nem sietek és közértben vagyok akkor egy órán át simán elbolyongok, mert tanácstalan vagyok hogy mit vegyek. Amikor meg nagyjából eldöntöm, hogy mit is akarok akkor végigolvasom az összes hasonló termék leírását és összehasonlítgatom őket. Emiatt rendszeresen követnek a biztonsági őrök mert azt hiszik hogy lopni akarok.
Ha egy nagyobb helyre tévedek be (pl tesco) akkor ez az egy óra felmegy több mint két órára.
Általában mindenki kiütést kap ha velem jön vásárolni.Na de most már más is írhatna valami hasonló sztorit mert kezdem hülyének érezni magam.

-
Huma
addikt
válasz
greenity
üzenetére
Nem. Amúgy nem ez volt az egyetlen eset mikor így eltévedtem. Bár ez volt a legdurvább.
Elég szórakozott tudok lenni. Volt olyan hogy egy időben folyton bejelzett rám a boltokban lévő riasztó. Az arénában az egyik bejárat egy ruhaüzleten keresztül vezet. Természetesen befele menet becsipogtam. Szerencsére a biztonsági őr látta hogy épp akkor léptem be így nem is foglalkozott velem.
Vásároltam a tesco-ban majd elindultam kifele az arénából. Gondoltam a ruhaüzleten keresztül megyek. Az üzlethez érve megpillantottam egy biztonságit és azonnal szóltam neki, hogy én most be fogok menni és valószínűleg csipogni fogok és hogy kísérjen el a kijáratig. Nem lopok semmit csak ki akarok menni a bevásárlóközpontból. A biztonsági nézett rám üveges tekintettel. Gondoltam magamban hogy ez biztos agyilag rokkant és elkezdtem előröl a mondókámat ezúttal lassabban. Újra végighallgatta majd közölte hogy rossz ruhaüzletben vagyok és itt nincs kijárat... -
Huma
addikt
Szerintetek ez mennyire gáz?
Egyszer az Oktogonnál, a sétálóutca felől elindultam hazafelé. A zebránál elbambultam, valami járt a fejemben. Vagy nagyon elgondolkodtam valamin vagy épp magammal beszélgettem a gondolataimban.
Mivel nem figyeltem, körben átmentem négy zebrán és így visszajutottam ugyanoda ahonnan elindultam majd meglódultam a lakóhelyemhez képest az ellenkező irányba. Amikor odaértem a sétálóutcához (ahonnan eredetileg kifordultam) még el is csodálkoztam, hogy mennyi sétálóutca van az Oktogon környékén. Majd miután gyalogoltam 20 percet és már 5 perce haza kellett volna érnem, rájöttem, hogy eltévedtem. -
Huma
addikt
Ma majdnem vettem teatojást.
-
Huma
addikt
Na a matematikai cuccról nem tudtam. Mindig tanul valami újat az ember.
Más:
Ma voltam két helyen is és nem kaptam sehol teatojást. Épp elfogyott. Nem vagyok nagy összeesküvés hívő, de ez már nekem is gyanús. Csak azt nem értem, hogy az UFO-kkal szövetségben álló amerikai kormány miért akarja meggátolni azt, hogy teát igyak? -
exabit
tag
"A kurut a kutatók szerint prionok okozzák, és kapcsolatban áll a Creutzfeldt–Jakob-szindrómával."
Creutzfeldt–Jakob-szindróma: "...Jellemző a többéves lefolyás, melynek során a szellemi teljesítőképesség fokozatosan romlik (megfigyelések szerint leginkább a matematikai feladatok megoldásának képessége csökken". A kérdésedre a válaszom, igen.
-
Huma
addikt
válasz
greenity
üzenetére
Állítólag az agy a legdurvább számítógép. Szóval hajtsd a fejed az új hűtődre és ess neki a számolásnak.
Esetleg segíts nekem megoldani ezt a matematikai feladatot:
"CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Mennyi öt meg három? (Számjegyekkel add meg.): *"Nem tudok regisztrálni amíg meg nem adom az eredményt.

-
Huma
addikt
Meg akarta műteni a szívem egy kutya mert négy fokos volt. Úgy mért vérnyomást hogy megharapta a kezemet. De nem volt rá pénzem. Ez a kutya hirtelen átalakult egy három méter magas, feketeruhás nővé akinek lófogai voltak és azt mondta hogy ő egy isten.
Aztán elmentünk a vadonba ahol minden élőlény halott volt. Találkoztam egy emberrel akibe hármat belelőttem, de nem lett semmi baja. Aztán mikor bementünk egy házba a falak elkezdtek engem ütni. Nem sokkal később megjelentek a kormány emberei hogy kiderítsék ki szórta ki a rágcsálókaját.Ez persze csak egy álom volt. Nem a valóságban történt velem.
(#119) exabit:
Aszondod kannibál vagyok?
(#120) greenity:
Hogyan lehet kiélvezni egy laptophűtő előnyeit? -
Huma
addikt
válasz
greenity
üzenetére
Nincs itthon szűrő. De már rájöttem a megoldásra. Fogok egy koszos zoknit és abba rakom a teafüvet. A zokni is tisztább lesz, mert kiázik belőle a kosz és a teafű sem megy bele a teába. Két legyet egy csapásra.
Ráadásul a zokniból kiázó ásványi anyagok is dúsítják a teát. Ez már három légy. -
Huma
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Filteres teát igyanak a pórok. Nekem mindenből a legjobb jár!
Egyszer vettem import japán teát. Az egyik legjobb minőségűt. Azt kell róla tudni hogy a friss rügyeket porrá őrlik és egy zöld színű por lesz belőle. Nagyon finom.
A port forró vízben habosra kell keverni/verni. Külön mesterség a japánoknál a teakészítés. Akár többnapos előkészület szükséges egy-egy komolyabb teaszertartáshoz amihez ezt a teafajtát használják.Na, egy leányzó ezt instant teázta le mikor mondtam neki, hogy az a por tea akar lenni.
Többet szóba sem álltam vele. 
-
Huma
addikt
Eltűntek a tojásaim. Az összes. Nem tudok teát főzni. Illetve tudok, csak nem tudom akkor kiszedni a teafüvet a vízből. Bosszantó. Alsógatya gnómokról már hallottam. Zoknieltüntető manókról is. De mi a fene lopkodja a teatojásokat?
-
Huma
addikt
Hosszú évek kitartó, kutatói munkája végre meghozta a gyümölcsét. Rájöttem, hogy valami nem stimmel velem.
Most megyek és folytatom a kutatást, hogy további eredményeket közölhessek. -
greenity
senior tag
A sült oldalassal egybesült krumpli nem teszi meg? Azt én speciel jobban szeretem

Miket nem tanul az ember

-
Huma
addikt
-
Huma
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Ugyanaz. Ma már defendo-nak hívják régen pedig defendu-nak. (Ha jól emlékszem)
A krav maga is főleg erre a harcművészetre épül.(#91) greenity:
Már láttam hastáncoló férfit a youtube-on. Vadító volt.
-
Huma
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Ma megyek defendo edzésre. Az majdnem ugyanaz.
-
Huma
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Kizárt. A testem egy templom.

Meg a Xanax csökkentené a fórumbéli aktivitásomat.
-
-
Huma
addikt
Egy bús panda vagyok.
-
Huma
addikt
Ma leesett egy ember. Eltört a lába. Mindenkit meg akartak szondáztatni. Szerencsére mi sikeresen ellébecoltuk.
-
greenity
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
köszi, majd kipróbálom, ha lesz lelkierőm bármihez

-
cskamacska
addikt
http://www.transformice.com/ mindig vár. ^^
-
Huma
addikt
Ja. Szörnyű. Pedig én csak egy kalapáccsal ütögettem a munkatársam kezét.
Mai szívásom a tmobillal volt. Lemondtam neten keresztül a netrollról mert úgy gondoltam felesleges. Erre teljesen elszállt a mobilnetem. Így aktiváltam az LTE-s mobilnetet. Szóval nem sikerült spórolnom. A szolgáltatók bekaphassák, hogy folyton van valami szívás velük.
Vettem Valeriana bogyót. Kíváncsi vagyok hogy jó e valamire. A tájékoztatóban azt írták hogy függőséget okozhat. Még nevet is adtak neki. Valerianizmus. Olyan mintha egy vallás lenne.

-
Huma
addikt
Ma megkaptam az egyik munkatársamtól hogy gyökér vagyok.
Mármint ma is megkaptam... Ugye ha sokat hajtogatnak valamit az nem válik igazzá? Esetleg vegyek egy nyerget? -
nem_tom
őstag
Erről az az álmom jut eszembe, amikor egyedül gyepáltam egy tucat embert mint az akciófilmekben. Egy régebbi osztályom volt az akiket utáltam. Érdekes, mert általában álmomban képtelen vagyok verekedni. Rohadt idegesítő tud lenni.

Az semmi. Amikor gyerekkoromban negyed órán át kerestem már lassan őrjöngve azt a ceruzát ami végig a kezemben volt... az volt a kemény felismerés.

-
Huma
addikt
Ma érdekes álmom volt.
Azt álmodtam, hogy elmentünk egy tízemeletes panelházba ahol az egyik lakás tele volt űrlényekkel. Az ajtó előtt bikacsököket osztogattak egy zsákból. Aztán berontottunk és elgyepáltuk az összes űrlényt, de a végére megérkezett az erősítésük. Egy hatalmas űrhajó ami eltakarta az eget. Ez valahogy befért az ajtón mi meg menekültünk előle. Én pár emberrel együtt kiugrottam az ablakon és egy konténerre estem ami fájt.
Aztán felszálltam egy űrhajóra és megláttam az ablakain/monitorain keresztül, hogy az egész föld tele van hatalmas, láthatatlan épületekkel amit az emberek nem érzékelnek és az égen mindenfelé szintén érzékelhetetlen űrhajók száguldoznak.Ja és ma kétszer vettem buszjegyet mert megvettem az elsőt, de mire a buszhoz értem már nem találtam. Aztán mikor felszálltam persze rögtön meglett. Mint kiderült vagy ötször volt a kezemben, de valamiért nem ismertem fel. Holnap majd visszaváltom. Persze így is bukok rajta 20%-ot, de ez még mindig kevesebb mint a 100%.
-
Huma
addikt
Tegnap volt egy közterületes nő. Ő volt az aki uramozott. Kérte a területfoglalást bizonyító papírokat. Mondtuk neki hogy az épületben vannak a papírok. De mivel egy szigorúan őrzött kormányépületnél dolgozunk, nem volt sok esélye, hogy bejusson. Hamar föl is adta a társalgást a kaput őrző egyik rendőrrel és lelépett. Azon vidultunk ahogy a rendőr vonogatta a vállát a kérdéseire.

Amúgy értelme sem volt területfoglalást kérnie mert még a parkoló is az épülethez tartozik. Mi meg jóval beljebb dolgoztunk.No mindegy. Vele randiztam volna ha 15 évvel fiatalabb lett volna és szebb.
-
Huma
addikt
Ma leesett egy csavar. Majdnem rá egy rendőr fejére. Nem tetszett neki. Sosem fogom megérteni az embereket.
-
Huma
addikt
Ma uramnak szólítottak. Ennyire még sosem ismertek félre.
-
Huma
addikt
Ma voltam az Aquaworldban. Jó volt. Csúszdáztam, még a szaunát is kipróbáltam.
-
Huma
addikt
Nem tom ki találta fel a munkát de még idejében agyon kellett volna ütni. Olyan fáradt vagyok, hogy még a fórumba sincs kedvem írni.
-
Huma
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Miért félelmetesebb a féreglyuk? De amúgy az nem számít teleportálásnak. Annak ellenére hogy hatalmas távolságokat tehetsz meg pillanatok alatt.
Ami engem még lenyűgöz az pl a fekete lyukak eseményhorizontja. Eleve abba belegondolni, hogy az időt hogyan befolyásolja. Azt az időt ami egy átlagembernek csupán egy egy irányba tartó, állandó sebességgel hömpölygő folyó.
Meg ugye minél gyorsabban halad valami, annál lassabban telik számára az idő. A föld pl 107e km/h-val száguld a nap körül. És az egész naprendszer is mozgásban van. Tehát számunkra alapból lassabban telik az idő mintha az űrben lebegnénk, teljesen mozdulatlanul. -
greenity
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ismerjük egymást?

Másrészt elnézést nem az intézeti, hanem a Kari Könyvtárra gondoltam

Más kérdés, hogy az intézeti könyvtár könyveinek nyelve orosz

-
Huma
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
A szerénység az egyik gyengeségem. És az még az Istennek is van.
Jó fáradt vagyok. Ma dolgoztam. Két hónap kihagyás után. Vissza kell szoknom.
Az egyik munkatársam hiányolt. Mikor elkezdtem eszmét futtatni mondta, hogy ez már nagyon hiányzott neki.
Hiába, no. Van aki értékeli az értelmes társaságot.Más:
Azon gondolkodtatok már, hogy ha teleportáláskor atomjaira bontanak majd más atomokból felépítenek újra a célnál akkor te tulképp meghaltál. Az új ember lehet hogy atomi szinten 100%-san olyan mint te, de mégsem te vagy az. Milyen érzés lehet úgy belépni egy teleportfülkébe hogy tudod, hamarosan megsemmisülsz és az életedet egy másik ember fogja folytatni aki ugyan te vagy, de mégsem, hisz te atomjaidra bomlottál. -
FehérHolló
veterán
Az intézeti könyvtárunkban csak képes mesekönyvek és színezőfüzetek vannak. Utóbbiak többsége erősen használt állapotban.
Huma: Ne szerénykedj, hogy Gandhihoz hasonlítod magad. Ő is csak egy ember volt.
A mai témára: A tárgyak eltűnése és a Pipőkéhez mért távolságuk reciproka között pozitív kovariancia áll fenn.
-
Huma
addikt
Mai érdekes témánk a mesevilágból érkezik.
Nem találjátok érdekesnek, hogy Donald kacsa alul mindig pucér, kivéve fürdés után, mivel akkor egy törülközőt teker a derekára? Ilyenkor felül nem visel semmit.
Valamint az hogy lehet, hogy Hamupipőke összes varázslatos holmija eltűnik éjfélkor, kivéve azt az üvegcipellőt amit a szerelmetes párja megtalál?
Az élet nagy kérdései. Mondjuk nekem vannak tippjeim.
-
nem_tom
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Biztos mert megszánt minket, a pórnépet.
-
FehérHolló
veterán
A Csodálatos Huma miért pazarolja halandó férgekre drága idejét?
-
Huma
addikt
Kártyázást nem szeretem. Meg úgy általában a szerencsejátékokat. Viszont régen nagyon sokat HKK-ztam. Ami egy RPG-s kártyajáték. Olyasmi mint a Magic the Gathering. Ezek inkább szólnak a logikáról és a stratégiáról mint a szerencséről.
A Munchkin is jó. Csak kicsit egyszerű és több szerepe van a szerencsének. Viszont sokkal könnyedebb szórakozást nyújt.Olvasni mit szoktál? Én főleg fantasyt és sci-fit. De azért pár klasszikus is beficcen néha. Pl Zabhegyező, Vörös Oroszlán, Svejk, Legyek Ura.
-
Huma
addikt

-
Huma
addikt
Egy gilisztákat tűzdelő csendes nő? Ez lenne a világ nyolcadik csodája? Hallottam legendákat erről, de nem hittem, hogy tényleg létezik ilyen.

Hol szoktál horgászni? Duna, Tisza, patak, tó?
Egyszer egy horgásztóból fogtunk afrikai harcsákat. Az volt bennük a jó, hogy miután bezsákoltuk őket, folyamatosan pukkogtattak. Mivel ugye képesek a levegőn is lélegezni és közben elég jellegzetes hangjuk van.
Otthon aztán lett belőle sült hal meg pörkölt. Van ahol csinálnak belőle szalámit is.Angolnát fognék egyszer szívesen. Meg ennék is, mert még nem kóstoltam.
-
Huma
addikt
Ahhoz halszemoptika kellene. Az meg nincs nekem.

De ha jellemeznem kellene akkor leginkább egy ereje teljében lévő csillaghoz tudnám hasonlítani. Elképesztően hatalmas és tündöklő. Hatalmas energia lakozik benne, aminek csak egy picinyke százalékát fordítom erre a fórumra. -
Huma
addikt
Mai témám a kelkáposzta főzelék. Miért van az hogy nagyon lassan hűl ki? Gondolom egyrészt a magas víztartalom miatt, de szerintem szerepet játszik a káposzta is mivel a leves hamarabb kihűl. Érdekes.
Lehet hogy fellehetne használni valami találmányhoz. Pl ha káposztával szigeteljük a bojlereket akkor lehet, hogy energiát spórolunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)