Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
greenity
üzenetére
Egyszer mondtam a nővéremnek, hogy ismerek egy rövidebb utat hazafelé. A kb 15 perces gyaloglásból így lett kb 30 perc.

(#133) exabit:
Mé pont annak?Más:
Egyszer megkérdeztem a közértben az eladót hogy hol vannak a zöldségek. Úgy hogy kb 30cm-rel a zöldséges polc előtt álltam.A Westendben valamelyik boltban volt egy kaktusz amiről nem tudtam eldönteni hogy műanyag vagy igazi. Nagyban vizsgálgatom, épp készülöm megtaperolni mikor észreveszem hogy ott van egy cetli amire írva van valami. Ez volt ráírva: "Igen. Ez igazi és nem műanyag. Kérjük ne fogdossa."

Meg van egy olyan szokásom, hogy amikor nem sietek és közértben vagyok akkor egy órán át simán elbolyongok, mert tanácstalan vagyok hogy mit vegyek. Amikor meg nagyjából eldöntöm, hogy mit is akarok akkor végigolvasom az összes hasonló termék leírását és összehasonlítgatom őket. Emiatt rendszeresen követnek a biztonsági őrök mert azt hiszik hogy lopni akarok.
Ha egy nagyobb helyre tévedek be (pl tesco) akkor ez az egy óra felmegy több mint két órára.
Általában mindenki kiütést kap ha velem jön vásárolni.Na de most már más is írhatna valami hasonló sztorit mert kezdem hülyének érezni magam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest