Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
Érdekes nálad ez az üzemidő dolog... Én rendszerint akkor veszem észre, hogy tölteni kell nemsokára, ha 10%-ra esik az akku töltettsége, ugyanis akkor ezt jelzi az óra... Innentől kezdve tudom, hogy 1-2 napon belül majd töltenem kell...
Tegnap előtt reggel olyan 4% volt benne, amikor felraktam tölteni... mondtam magamban, hogy legalább megjegyzem, hogy február utolsó napján töltöttem, mert már azt sem tudom, hogy pontosan mikor töltöttem utoljára (talán 10-12 nappal ezelőtt)!
Most március 2-án este 87%-on van. Folyamatos pulzus, értesítések és alvásdiag is megy... Éjjel-nappal rajtam van csuklómozdulatos ébresztéssel.
Egyedül a túsoláshoz veszem le.
Pont azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha minden nap, amikor zúhanyzom, felraknám töltőre, de csak addig, míg zúhanyzom. Akkor aztán sohasem kellene nélkülöznöm az órát töltés miatt...
Talán az akkunak is jobb lenne, ha nem csak akkor tölteném, ha csontra lemerül, ill. állítólag az is jót tesz neki, ha nincs mindig 100%-ra feltöltve... -
Szpisti
addikt
válasz imiadmin #601 üzenetére
Két napja kikapcsoltam a csuklómozdulásos ébresztést. Így most elég jól tartja magát, 67%-on van úgy, hogy kicsit több mint 3 napja töltöttem, Igaz az első nap 80%-ra merült 24 óra alatt. Úgy vettem észre, hogy túl gyakran kapcsol be a kijelző a melóm közben, (áruszállító vagyok) vezetés közben és amúgy sem nézegettem feszt az időt, ha értesítés jön meg bekapcsolom a gombbal... Most így bivaly lesz.
-
Zé.
tag
A Huawei megkezdte az új Watch GT smartwatch indítását. A cég egy rövid
teaser videóval küldte el az indiai fiókból származó csipogást, de semmilyen
más részlet nélkül nem csak azt mondta, hogy hamarosan jön.
Az óra legfontosabb jellemzője azonban az akkumulátor élettartama. Míg a
legtöbb WearOS eszköz körülbelül egy-két napig tart, a Watch GT-nek körül-
belül két hete van, és a pulzusmérés engedélyezve van. Ez 30 napig is tarthat,
ha a pulzusmérés letiltott, vagy 22 óra folyamatos szívritmus és GPS nyom-
követés engedélyezve. Akkor frissítjük, amikor a Huawei további információkat
ad meg az árakról és a rendelkezésre állásról.[link] -
Chris984
csendes tag
Hello.
A watch gt és az stratos között vacillálok. A legjobban az érdekelne hogy melyiknek mér pontosabban a gps-e. Az addig oké hogy a watch gt-ben gps+glonass+galileo van és ez által gyorsabban talál jelet, de pontosabb is e? A válaszokat előre is köszönöm.
-
Nikaré
őstag
Frissítés érkezett.!
1.0.6.8 -
<Adamsky>
nagyúr
Changelog?
.. igazából a HH-t kellene frissíteniük (nem pedig X-edik haszontalan számlapot legyártani )(#609) juuzer
" ... a Stratos több pontot rögzít egy GPS-es futás mérésekor ... "
Az itteni teszt szerint, igen. Persze azóta jött ki számos fw. így akár itt történhetett is változás. De, ki tudja?[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
válasz <Adamsky> #610 üzenetére
Ebben teljesen igazad van.
Sajnos nem tudom, hogy mennyit fejlődik az óra az updatekkel (még én se döntöttem egyik lehetséges okosóra mellett sem). Ezért is idegesítőek a tesztek, amik kb 2 héttel az adott termék kiadása után youtube-ra kerülnek és ennyi.
Igaz MrMobile januárban, Joshua Vergara meg kb egy hete talán tesztelte az órát és nagyon nagy előrelépést nem láttam sajnos.
Vamos a la playa.
-
AtiSnatch
aktív tag
Megjött a óraszíj. Nagyon baba.
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
Tompie
őstag
Nekem is megjöttek az óraszíjjak (egy része)
(L:/dl/upc/2019-03/06/46463_yh5xdwsyztwhnurr_img_20190306_141139.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2019-03/06/46463_qcde6eztpq51zuva_img_20190306_141154.jpg)(/L)[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Jól látom a 22mm lett rendelve?
Lenne még egy kérdésem úgy mindenkihez.
Ütemezve bekapcsoltam Do not distrub
Ez eddig rendben is lenne, de amikor vissza kéne kapcsolódnia pl. 05:30 -kor, nem teszi.
Applikációba belépve vettem észre, hogy nincs kapcsolódva a telefonhoz
Nem véletlen mert már harmadik napja ez van. Nálatok előfordult ilyen? -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Csatlakoztam én is a csapathoz. Ha lesz kérdésem, mondom.
Az máris hasznos infó volt, hogy a 22 mm-s szíj jó hozzá, fel is raktam a régit.[ Szerkesztve ]
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
imiadmin
őstag
Én nem használom a "do not distrub"-ot, de ettől függetlenül ha érzékeli, hogy alszom, szuperintelligensen nem kapcsolja be a kijelzőt csuklómozdulatra... Ez még tök jó feature is, de sajnos az üzeneteket sem jelzi rezgéssel! Ha kierőszakolom többszörös csuklómozdulattal, hogy bekapcsoljon a kijelző - gondolom így érzékeli, hogy felkeltem- vagy gombbal bekapcsolom a kijelzőt, ott vannak az üzenetek!
pár frissítéssel ezelőtt, ha jól emlékszem, még ez ment..
Erre tud valaki valamit? -
gringoka
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok jó minőségű fóliát ajánlani az órára?
Köszi. -
DonDragonka
őstag
válasz imiadmin #623 üzenetére
Ez a legutóbbi verzióval jött.
Nem baxtat ha alszol(mármint ha azt hiszi) és nem villan az orcádba és nem rezeg csak az ébresztő.
Némiképpen logikus, mert ha alszol nem olvasol üzeneteket...
Cserébe 20%-ot kap az üzemidő. Egy hét most már nem 20%-ra szívja le az aksit hanem 40-re.
Valamit valamiért. Én örülök ennek a fejlesztésnek...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mostanában előfordul, hogy több perc késéssel mutatja az időt egy pillanatra az óra, majd korrigál a helyesre. Ezt csak a legutóbbi frissítés óta csinálja.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz philoxenia #629 üzenetére
Kicsit mintha darabosabb lenne a rendszer.
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
imiadmin
őstag
válasz DonDragonka #628 üzenetére
Normál esetben én sem olvasnám az üzeneteket este, de ha készenlétes vagyok, fel kéne ébredjek, ha riasztás jön SMS-ben...
Ha nem akarom, hogy felébresszen, ott a DoNotDistrub... -
Cancer
senior tag
Engem egyedül az üzemidő ami a watch GT felé billent. A Honor Magic ha jól tudom, GPS-szel "csak" 10 órát bír max. (Ez egy egész napos kiránduláson (amin 4 éve voltam utoljára) kevés...) Amúgy is használnám a folyamatos pulzus mérést....
Viszont most új Honor Watch Magic 34e! Ami azért elég kedvező... (vs itthon 51e) (vs. GT itthon 53e) Ez 17-19e Ft-os árelőny...
Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...
-
DonDragonka
őstag
válasz imiadmin #632 üzenetére
Értem amiről írsz és sajnos ez így akkor neked valóban nem jó.
Mondjuk az szerintem kérdőjeles, hogy SMS-ben lehet e aktiválni készenlétes kollégát avagy sem, de nem vagyok jogász és ez a fórum se erreől szól. Nálunk a készenlétes akkor aktiválja magát amikor felveszi a telefont, amin hívják. A túlóra és a számonkérhetősége ezen alapszik, nem SMS-en, mert az nem annyira tűnik jogszerűnek. De lehet csak nálunk konzervatívak a szabályok. Mondom nem értek hozzá...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
imiadmin
őstag
válasz DonDragonka #634 üzenetére
Ez nálam nem jogi kérdés... a saját munkám könnyítem meg vele, ha gyorsan tudok reagalni!
Alapvetően az SMS mellett az operátor hív, ha beüt a ménykű, de vannak olyan monitorok, amik incidens előjelzők és nem azonnali beavatkozást igényelnek... ezekre is szeretnék felébredni - azaz eddig fel is ébredtem- most viszont nem szól alvás alatt..Jó lett volna ez a funkciót választhatóként bevezetni...
-
Rizsapapa
csendes újonc
Sziasztok ! Nekem most egy olyan hiba jött elő, hogy magtól bekapcsol a Do not disturb . Csak úgy
Valaki más is tapasztalta már, vagy csak engem ajándékoztak meg vele?!
Egyébként ezt eltekintve tökéletes óra NEKEM
-
Rizsapapa
csendes újonc
A csak úgy teljesen random, egyszer csak úgy gondolja, hogy nem értesít semmirő, valamint csukló mozgásra se reagál, de legalább innen tudom, hogy gond van.
Igazából ha lecsatlakoztatom és vissza, akkor minden patent.
A Scheduled be van kapcsolva, viszont az eddig is be volt, és az adott idő intervallumban valóban teszi a dolgát.
Ez kb egy 4-5 napja kezdődött el
[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
Lesz óralap bolt...
Hmmm...
[link]A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
sharp4
őstag
válasz DonDragonka #642 üzenetére
Várjuk...
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
babosmiki
addikt
Hoppá, és vajon AOD?
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
imiadmin
őstag
Az új GT hozzászólásai között valaki azt írja, hogy megjött neki az új frissítés (1.0.7.12B) a sima GT-re, amiben már benne van az óralapáruház...
Ki kapta már meg? Van benne AOD?
-
Szpisti
addikt
...és ha jól olvasom, magyar nyelv is lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest