Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
-
bajaki
őstag
válasz eladogeppc #1899 üzenetére
Igaz nem sokat tevékenykedem mostanában szabadtéren, de a GPS pontossága (vagy pontatlansága/használhatatlansága a GTR esetén) miatt én inkább a GT-t vettem.
Nem mondom, hogy hasít, biztos vannak gyorsabb órák is, de abszolút használható. Előtte egy Ticwatch Pro-t is kipróbáltam, na az kimondottan lassú volt. Hiába jött be maga a Wear OS, a döcögős működés és az átlag 1 napos üzemidő (jó, ezt tudtam előre) miatt inkább visszaküldtem.
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
válasz eladogeppc #1903 üzenetére
Az simán pipa. Én múlt héten szerdán kaptam kézhez. Most vagyok 23%-on, úgy, hogy ebben volt frissítéstelepítés + mókolás is az egyedi számlapokkal.
-
őstag
válasz eladogeppc #1899 üzenetére
Huawei! Olvasd a Gtr fórumát sok a gond vele. Én is ezért a Gt mellett maradtam.
-
Nikaré
őstag
válasz soundman1 #1896 üzenetére
Olyan sok frissítés már nem fog jönni, de arra gondolok, hogy az utódja hasonló alapokon fut ezért csak csak lesz még. Biztos finomítanak még rajta egy kicsit.
Ajándékba jöhetne még számlap.Ja ez az email olvasás szerintem nem nagyon fog módosulni, eléggé zárt a rendszer és nagyon garasoskodnak a memóriával/üzemidővel.
-
soundman1
senior tag
Helyükben én sokkal modulárisabbra csináltam volna a szoftvert, de hát azt nehezebb programozni, és nem mutat olyan jól egy szűzen kézhez kapott eszköz. Én már rég várom valamelyik kütyütől ezt, de nem sikerül nekik. Mire gondolok. Van egy alap rendszer, amire esetünkben azt tölt rá a user, amit akar a memória mértékéig.
Kezdjük azzal, hogy 15 óralap helyett 5 marad rajta, már nyertünk cca 3 MB-ot aminek helyére mást telepíthetnék, pl. egy normális értesítéskezelést vagy új AOD skin-t vagy amit a Huawei vagy külső fejlesztő kitalál. És így tovább ...Még nincs karácsony, meg kell jönnie annak az óralap alkalmazásnak. 👃
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Localmatador
tag
Urak, tud az óra egyszerre két telefonhoz kapcsolódni illetve olyan szinten lekezelni az értesítéseket, mint egy telóval? Céges és privát teló egyszerre csatlakozna hozzá, plusz a céges iphone 7 az autó kihangosítóhoz is az órával egyszerre. Működni fog ez így? A fejegység kezeli a két telót egyszerre.
-
amerigo
aktív tag
válasz Localmatador #1911 üzenetére
Értesítést nem kezel, csak megjelenít. Kipróbáltam, nem tud 2 telefonhoz csatlakozni. Értesítést az android wear kezel úgy mint egy telefon, de azzal biztos, hogy csak egy telefonhoz lehet kapcsolódni.
[ Szerkesztve ]
-
Localmatador
tag
válasz amerigo #1912 üzenetére
Köszönöm. Ettől függetlenül szerintem megveszem a T-nél, mert régóta szemezek vele, de eddig drágállottam. Ráadsául pont ez a fekete ház/fekete szíjas Sport változat tetszik, amit árulnak. A barna ház/zöld szíj -ami a legelterjedtebb lett, talán az az Active változat- szerintem szörnyű.
[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
válasz Localmatador #1913 üzenetére
Csak egy eszközt (tehát tablet és teló is ide értendő) kezel, mert egy Healt-el hajlandó csak kommunikálni az óra. Persze vedd a feketét, de aki úgy van mint én, hogy valódi bőrszíjasat keresett és nem akarja a rozsdamentes árát megfizetni, vegye meg a zöldet egy utólagos bőrszíjjal. Nem gondoltam előre, hogy a számlap felirata ennyire fog menni a szíjhoz.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
-
Szpisti
addikt
válasz Localmatador #1913 üzenetére
-
soundman1
senior tag
válasz FireFox1996 #1915 üzenetére
Csak belenagyítva vetted észre, ugye?!
Igen, talán valamivel megütöttem, pedig mélyítve van a felirat. Nem hiszem, hogy a kabát ujja lenne, mert már nyáron is ilyen volt. A kerámia keret viszont irtózatosan kemény, többször fémhez is odaütöttem, nyoma sincs az ütközésnek. Azért kinti melóhoz inkább leveszem.
Kíváncsi leszek a GT2-s tulajok üveglap beszámolójára, hogy viseli az ütközést.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
-
galgo76
csendes tag
Üdv, vettem egy ilyen órát. Egy bajom van vele hogy ha elhagyja a telefon bluetooth hatókörét, utánna magától nem kapcsolódik vissza. Note 9-el használom. Másnak is van ilyen?
-
soundman1
senior tag
válasz galgo76 #1923 üzenetére
Egészség app-ban válaszd a párosított órát. A megjelenő menüben van egy Hibakeresés menü. Ott nézd meg mit ír Samsung telóra, hátha valami jog nincs megadva neki. Mindenképp fusson a háttérben a Healt, ha kell lakatold le, nálam Xiaomi-n, Pie-n ez is kellett, hogy újra tudjon visszakapcsolódni.
-
soundman1
senior tag
válasz galgo76 #1925 üzenetére
Nincs még itt valaki samsungos segíteni?
Galgo76, Amerigo: Ha megnyitod az app-ot, akkor össze kell mindig manuálisan kapcsolni, hogy bármit megnézhess az órán, illetve át tudja az óra küldeni az adatokat?
Szerintem a Healt-et korlátozza a teló rendszere. Rendszer beállításokhoz van hozzáférés? Telepítéskor nem kapcsolta be, utólag kellett. Az akkukímélőt is le kellett lőnöm. Alábbiak szerint van Xiaomi-n.[ Szerkesztve ]
-
amerigo
aktív tag
válasz soundman1 #1927 üzenetére
Az alvásadatokat reggel, az alkalmazás megnyitása után szinkronizálta, mást nem tapasztaltam, de nem manuálisan kellett összekapcsolni.
Nem állítottam a telepítésnél semmit, csak lelakatoltam a futó alkalmazásoknál.
Az akkukimélőnél nekem kell hozzáadnom mi ne futhasson háttérben.
Rendszerhez nem fér hozzá (lehet bekapcsolom kipróbálni) -
veterán
Du 2 órakor hoztam el a T-komtol az órát,most fejezte be a frissítést.
Nem semmi,majdnem 2 óra.
A GPS hol kell bekapcsolni az órán?
Az óráról indított edzést,mikor leszinkronizálom a telefonnal,mutatja az útvonalat?[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz gyuri2008 #1929 üzenetére
2 óra volt ??? Mi a lószart lehet két órán át frissíteni ? Nincs akkora belső memóriája.
Egyre jobban nem tetszik az óra.Nézegetem a FitBit Versa Lite-ot GPS nélkül. Nekem az is jó lenne szerintem.
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
plaszy
őstag
válasz eladogeppc #1930 üzenetére
Gondolom, hogy csak egyesével lehetett neki frissíteni, lépésről lépésre. Nem mindjárt kapásból 1-ről 10-re. Hanem 1-ről 2-re, 2-ről 3-ra, stb.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
soundman1
senior tag
válasz gyuri2008 #1929 üzenetére
Nyilván a sok frissítés sok időt vett el, de nem jön olyan sűrűn, ki lehet bírni.
Gps-t sehol, gondolom amikor edzést indítasz el valamelyik eszközön, akkor aktiválja az óra gps-ét. Ha viszed a telót is magaddal, akkor nem csak az óra GPS jelét használja, hanem a teló GPS jelével egyesíti egy trackbe a nyomvonalat a Healt.
A Healt az Edzés menüben mutatja a Google maps-en a csigavonalat, de akár a mostani helyzetedet is. Majd nézd meg egy edzés (akár egy séta) után, nem rossz.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
fornettisuti
veterán
válasz eladogeppc #1930 üzenetére
Sok frissítés és a lassú bt kapcsolat miatt tart sokáig.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
eladogeppc
veterán
válasz fornettisuti #1934 üzenetére
Köszi mindenkinek !
Azt meg tudjátok mondani, hogy futópadon lévő futásnál a telefon mutatja a pulzust, vagy csak az óra ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Nikaré
őstag
válasz eladogeppc #1935 üzenetére
Mindkettő mutatja, csak azt nem tudom milyen időközönként frissít.
Ezt így még nem próbáltam. -
őstag
FireFox1996 megosztotta: https://forum.xda-developers.com/smartwatch/huawei-watch Ismeritek, töltött innét le valaki óra számlapokat? Ha igen, hogyan csináljam, működnek rendesen?
-
soundman1
senior tag
-
soundman1
senior tag
-
Lumiafak
csendes tag
Tudja valaki, hogy ájfonon miért a régi felület van Huawei healthnél?
-
Kyller
senior tag
válasz philoxenia #1943 üzenetére
8.0.27.330
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Enoss
csendes tag
Az egészség alkalmazásból eltűntek az óraszámlapok...másnál is?
Enoss
-
Enoss
csendes tag
Remélem új számlapok kerülnek feltöltésre.
Enoss
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest