Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
"Hát jól tetted, sokkal jobb telefon a p20 lite mint a smart persze az ára is más.
Én p20 literol váltottam smartra de bár ne tettem volna, csak az anyagiak vezéreltek jelen esetben 😁"Ezt ha szubjektívan nézzük.. pl. én hülyét kapok ettől az új NOTCH -tól.. valami borzasztó.. nem beszélve a lekerekített sarkokról..
Processzora se erősebb.. ugyan az.. oprendszer is ugyan az.. az ára meg kb. 1.5x viccelnek ?
grafikában is Mali-T830 MP2 sőőt mivel nagyobb a felbontás szerintem még lassabb is a telefon !
Amiben jobb a P20 Lite és fontos lenne számomra :
- jobb kamera
- bizonyos modelleknél AC -s wifi
- Type C ( & gyorstöltés )Ezek nagyon jók benne.. de most random kiválasztottam egy üzletet.. a P20 Lite 109 e a P Smart meg 78e
30e Ft ! nagyon durván sok ugyan olyan erős és oprendszeres telefonért..
De 2 dolog miatt én speciel nem vennék P20 Lite -ot..:
- lekerekített sarkak..
- Notch
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- VoLTE/VoWiFi
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- EA Sports WRC '23
- Politika
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest